Бихте ли...

Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: MupEH
Скайп профил: gucisan
Вашият пол е: Мъж

Бихте ли...

Мнение от JaY-JaY »

...играли в верига, в която ви обиждат и ежат? Ето какво им съм писал, дори не си правят труда за внимание, поне знам, че тук може да получа :) (Не ми е целта за реклама)

"Значи, особено към "???????/?????", не знам, на къде е сте тръгнали "Всичките", да правите "известна и хубава верига" (СЪС ОГРОМНОТО ИЗВИНЕНИЕ, към труда на администраторите и модераторите) , като гледам, дошъл съм и вече получих доста обиди (ОТ ГРЕШКИ БЕ ХОРА). Вие как мислите , че сте станали толкова добри?!?!?!?! ОТ САМОСЕБЕ СИ?!?!?!?! Всеки започва да е 'професионален' от грешки. Не ви съм излъгал, че знам за phpbb, просто имах форум предишната година. И вие бихте забравили някои неща. Кандидатирах се за "Екип Банове" НЕ, за да хвърча из известните ви сървари викайки като дете: "Аз съм админ, а вие не", ами кандидатирах се за да мога да участвам в една верига, която гледам, че 100% ще стане известна. Но с тези обиди, на дали. Добре, разбирам ви "много работа-много нерви", доста ми е познато, за ваша изненада, дори съм имал сървари. И то куп. Дори първия ми сървар беше Zombie (Един страшно много хубав мод, с download url + xampp) , тогава още имах хубави параметри на компютъра ми (зарази го троянски конник).След време стана известен, и като почнаха всичките на веднъж да ми спамят, че искат да са админи/помагат с сървара, и аз израсих някоя обида. После върнах мод-а на източниците. И както вие, така и аз се научих да вкарвам: плъгини, sounds, models, scripting (.sma) и подобни. Идете и питайте SlackServ, ????? дали така обиждат. Те просто стоят спокойно, и чакат на тях да им се заядът да покажат, че има правосъдие там..Не биха си позволили. Защото знаят, че репутацията би им паднала жестоко на долу. Преди да бяхте почнали с обидите, дори бях на път да кажа на приятелите ми за вас. Дори в скайпа да се преименувам на: ??????????? # MupEH...Сами си правете изводите :) Целта на този пост не е обида към веригата ви :). Ето и няколко снимки, ако бихте желали да погледнете. Извинявам се за отнетото време. И тук може да имам много грешки (Грамотноста, но не ми е целта за грамотност тук). Също така, не ми е целта да казвам, кой какво е казал...Как мислите, че ми е хубаво? Обиждате ме, а аз нямам правото и думичка да ви кажа...
П.П. Дори се зарадвах, като видях, че ми сте обърнали внимание, при случая, че още модерирате форума и сърварите (много работа, разбирам ви), но нужно ли е, защото съм изкарал една, две грешки.ВИЖТЕ МЕ, ИЗКАРАХ 2 ГРЕШКИ ЗАЩОТО СЪМ ЗАБРАВИЛ, ОТ СЕГА НАТАТЪК НЕ ЗАСЛУЖАВАМ ДА СЪМ ПРЕЗИДЕНТ.Как мислите, че и те са станали президенти?? Ако тръгнете да сте СМС админ във SlackServ, или пък във ?????, нищо чудно до 1 ден да ви са махнали правата.Аз вече се съм научил на самоконтрол, за полза на веригите, а вие?.." - Тук само съм зачертнал рекламните адреси. Нищо друго в текста :)

http://prikachi.com/images/276/6381276i.jpg
http://prikachi.com/images/273/6381273J.jpg
http://prikachi.com/images/262/6381262Z.jpg
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Re: Бихте ли...

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Извинявай, щом не си пуснал темата с цел:
Целта на този пост не е обида към веригата ви :).
То тогава с каква цел си я пуснал? :blink: Защото от четири пъти прочитане единствено си наблегнал, че разбираш от форуми, че си имал сървър..
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от JaY-JaY »

shmatii ^^ ;dd написа:Извинявай, щом не си пуснал темата с цел:
Целта на този пост не е обида към веригата ви :).
То тогава с каква цел си я пуснал? :blink: Защото от четири пъти прочитане единствено си наблегнал, че разбираш от форуми, че си имал сървър..
Мисля, че от самото четене можеш да разбереш за какво съм я пуснал :) + Заглавието. Не исках, да ме критикувате, но щом така искате. Давайте, свикнал съм. И не е наблагане, просто да докажа, че знам какво е от тяхната страна. Предполагам нормален Администратор би разбрал тоя 'роман' със сърказъм, да не кажете, че се самохваля. :) Бях тръгнал да "Бозя", преди да разбера как бяха продължили да ме обиждат. Това го обмислям и до сега. От 10 сутринта :). Представи си на моето място, и ти не би искала критики. Дори не очаквам коментари. (Внимание, просто да прочетете какво е)
Изображение
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Пич, това твоето си е чисто търсене на внимание, нищо повече.
Ти, ако от такива неща се обиждаш, направо думи нямам.
Имал си много сървъри, при това добри, уоу... Ако те питам някои съвсем елементарни неща, съм убеден на 100%, че няма да можеш да ми отговориш. Едно е да си изтеглиш от някъде готово модче, вкарани вътре 3,4 плугина на кръст и да го пуснеш, друго е сам да си го сглобиш, имайки само една платформа...

Пс-то ти е било заразено с "троянски кон". Че то това е съвсем елементарен вирус е, можеш да го премахнеш с всяка антивирусна ...

Темата е напълно безсмислена, поне според мен.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от JaY-JaY »

20/ написа:Пич, това твоето си е чисто търсене на внимание, нищо повече.
Имал си много сървъри, при това добри, уоу... Ако те питам някои съвсем елементарни неща, съм убеден на 100%, че няма да можеш да ми отговориш. Едно е да си изтеглиш от някъде готово модче, вкарани вътре 3,4 плугина на кръст и да го пуснеш, друго е сам да си го сглобиш, имайки само една платформа...

Пс-то ти е било заразено с "троянски кон". Че то това е съвсем елементарен вирус е, можеш да го премахнеш с всяка антивирусна ...

Първо: Темата е в "Лафчета" - не се зачита, така че най-добре си пази езика.
Второ: И какво като имаш сървари??
Трето: Не се обиждам, като не знаеш смисъла, просто не пускай постове. - Както темата е безмислена - твоя коментар: спам.
Четвърто: Нещо като точене на внимание, и ти при писане на нещо 1 час и повече, би искал малко внимание. :mnms:
Като взема да мога да давам репутация имаш -1 от мен. Сори, тая тема не е за лоши коментари. И айде питай. Интересно ми е, да ми задават въпроси, каквито знам, съркастично е.
http://prikachi.com/images/543/6327543z.jpg и си тръгнал да ми даваш отрицателни коментари :mnms: :thumbsdown:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Пич, това твоето си е чисто търсене на внимание, нищо повече.
+1 И според мен е така, попитах те с каква точно цел пусна темата - не ми отговори (конкретно).
Второ: И какво като имаш сървари??
Къде видя той (20/) да е написал, че има сървър?
Четвърто: Нещо като точене на внимание, и ти при писане на нещо 1 час и повече, би искал малко внимание.
Никой не би писал един час като знае, че няма да получи внимание. Отлично се вижда, че ти това търсиш.
Като взема да мога да давам репутация имаш -1 от мен.
Изображение

Надявам се моя пост да не се води 'лош коментар'. :victory:
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

20/ написа:Пс-то ти е било заразено с "троянски кон". Че то това е съвсем елементарен вирус е, можеш да го премахнеш с всяка антивирусна ...
ако обичаш не говори глупости,като не си в час с материяла ;),момчето е пуснало тема за да видят администраторите(играчите) как се държат в определената верига
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от HenoxBaTeH »

20/ написа:Пич, това твоето си е чисто търсене на внимание, нищо повече.

И аз така смятам ;)
Офтопик:
Не съм искал да те обидя но ти ми докладва изработките като реклама :D хах
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от reksi »

а на мен ми стана интересно кога си кандидаствал за екип банове ? когато аз сам главния на веригата и такава тема от твое име не сам виждал и сами може да видите в сайта ми :)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: 4Life # 0nlY[!]
Скайп профил: the_dark_king2

Мнение от Sayshoo »

хахаха :D :D :D :D сякаш никой незнае кой е главния
Изображение

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от JaY-JaY »

Genata написа:
20/ написа:Пс-то ти е било заразено с "троянски кон". Че то това е съвсем елементарен вирус е, можеш да го премахнеш с всяка антивирусна ...
ако обичаш не говори глупости,като не си в час с материяла ;),момчето е пуснало тема за да видят администраторите(играчите) как се държат в определената верига
Казах ви, че един администратор, би разбрал. Ето ви доказателството :)
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от reksi »

ReKsI, огромните ми извинения :)
MupEH
Нед Юли 28, 2013 9:08 pm по тва да разбирам че сме се разбрали ако иска модератор,администратор да lock темата
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Какво би разбрал един администратор, за най - малко се хващаш.
Както споменах, вируса би могъл да се премахне, при това лесно. Не тук е мястото да спамим, как се премахва еди кой си вирус, ако има нещо, кажете го на ЛС.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”