Та така от 1,2 месеца играя с лаг около 100-150 ping....По точно ми лагва когато си мърдам мишката на ляво на дясно...
Нито една от командите за конзолата не ми помогна...
Помня,че един приятел ми даде сървър (Не беше Български) и от тогава ми лагва така...
Лаг в Cs
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Re: Лаг в Cs
Върни си системата назад, там от когато е започнал проблемът.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Новак
ДемолитиоН , това е последното което може да направи.Мамута , отвори някакъв текстов документ или папка.Хвани папката или документа и ги размърдай бързо навсякъде и ми кажи да ли ти засича мърдането.Ако е това ще ти оправя проблема.

- Зарибен
- Обратна връзка:
- Новак
Сложи нови драйвъри.Ако си NVIDIA , влез във официалният им сайт.Там има бутон който автоматично ти намира драйварите за компютъра ти.Инсталирай ги , и ако още имаш този проблем , пробвай със друга версия цс.Ако нищо не помогне , явно ще се стигне и до преинсталация на windowsa.

- Зарибен
- Обратна връзка:
И как да видя на какво съм ?f0zzzie написа:Сложи нови драйвъри.Ако си NVIDIA , влез във официалният им сайт.Там има бутон който автоматично ти намира драйварите за компютъра ти.Инсталирай ги , и ако още имаш този проблем , пробвай със друга версия цс.Ако нищо не помогне , явно ще се стигне и до преинсталация на windowsa.
Офтопик:

- Новак
Десен бутон на работния плот -> свойства -> настройки , ето как трябва да изглежда - http://prikachi.com/images.php?images/240/6433240p.jpg