Оплакване от Админ - u3HEHAgа

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - u3HEHAgа

Мнение от 20/ »

1. Nick на Админа: u3HEHAgа
2. IP на Админа: http://upload.slackserv.com/iznenada.png
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Гледа почти цял мап явен хак
4. Доказателство: http://upload.slackserv.com/nekadurnost.dem
5. Сървър: SlackServ.com # Dust2 Only [1000FPS]
Офтопик:
Първо, искам да попитам, от къв зор ми бе локната предишната тема? Въпросният админ се защитава, че бил афк и веднага администраторът му се връзва, без даже да прегледа демото и я локва... Ей за тези цигании говорих в демото.
Пич, ти ако беше афк, нямаше през 3/4 минути да биеш ретри и да влизаш ту в 2ки-те, ту в едениците или спек.
Отделно, как тогава знаеш, че съм мрънкал 20 или повече минути, след като предираш, че си бил афк?
Трето, цитирам: в демото си бил казал, че си бил афк и аз съвсем нагло съм бил пуснал въпросната тема - ако ми посочиш точно къде си бил казал, че си афк, ще ти се извиня. Не знам кой лъже, ама явно лъжеца си ти, тъй като не си споменавал абсолютно нищо подобно.
Четвърто: Как да не "мрънкам" цял мап, след като има явен уаллър, а ти бездействаш / не че попринцип са ти кой знае колко бързи реакциите /
Пето: Уоу и как прецени, че пък съм Расист, лапе и прочие? Както казах, 91 набор, влезнал съм за 1 единствен час от 2 седмици насам в сървъра и веднага се нагледах, на твоята БЕЗОТГОВОРНОСТ, още когато онзи псуваше, ти си цъкаше и 2 минути не каза нито дума.
Шесто: Рядко си бил гледал чата, това ли ти е извинението, че не реагира по - ранно и в двете ситуации? По твоята логика, някой може да псува и цял мап, ако иска, но ти тъй като почти не поглеждаш чата, едва ли ще го накажеш... ( то както всъщност и стана де, онзи псуваше 2,3 минути и ти чак тогава се сети, да направиш забележка, но за тебе е по - важен статс-а явно, тъй като през това време си цъкаше, или пак ще кажеш, че си бил афк :tooth: )
Аз не се правя на никакъв, на такива цигански номерца, може да ти се връзват лапетата, но не и аз.
Ето линк пак към демото и този път, преди да локнете темата, вземете първо го прегледайте.
Последно промяна от 20/ на 25 Авг 2013, 13:10, променено общо 4 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - u3HEHAgа

Мнение от DemoLitioN »

Тъй като демото почва да записва на 15-тата секунда, на него не се вижда защо си гагнат, а само, че си. ChereShka е от доста време админ и не вярвам да те е гагнала без причина, също така ти не си от най-кротките играчи. Колкото до случая с u3HEHAgа, когато пишеш за хакера, той е спектатор и тъй като не съм врачка няма как да кажа дали е бил AFK или не, друг е въпросът, че пишеш на общия чат, което сам знаеш не е правилно. Когато влиза в игра ти пак казваш, че има хакер и той отива спектатор, не след дълго хакерът бива баннат. Единствената грешка на u3HEHAgа, ако може да се нарече така е, че стои спектатор, когато е AFK и така заблуждава играчите, че има админ в сървъра, а в действителност няма. По този ред на мисли смятам, че админите ChereShka и u3HEHAgа не заслужават предупреждение или наказание.
По-интересно е, че пом. админ smarf4eto0 е в игра и не предприема никакви действия, което вече заслужава предупреждение.

Не ми е в стила да се правя на лош, но сега babe искам да ме чуеш много добре. Не спреш ли с арогантното си поведение лично аз ще ти подаря дълга почивка. Приемай думите ми както желаеш.

Темата е оставям отключена до утре, ако някой друг колега или играч желае да сподели мнение по темата.

Колкото до предишната тема, наистина не знам защо Genata ти е заключил..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - u3HEHAgа

Мнение от 20/ »

Пак казвам, админът няколко пъти бий ретри, докато бе спек, така че поне за мен лично, той не бе афк. Но както си прецениш.
Относно арогантното ми поведение: Защо ли имам такова, само когато има хакер вътре? Най ме ядосва това, че има няколко човека в екипа ви, на които им е необходими страшно много време, да баннат дори най - явния хакер, не визирам само случката от демото. Който и да питаш, може да потвърди, че ако няма хакери, изобщо не съм арогантен и прочие, но това е друга тема.
Спирам със спама, ако някой нещо ме пита, тогава ще пиша в темата.
Edit: Относно гага - той е от последните 5/6 минути на предишния мап, тогава се случи другата случка, затова не се вижда на каченото демо, защо съм гагнат.
Последно промяна от DemoLitioN на 25 Авг 2013, 15:23, променено общо 2 пъти.
Причина: Има, няма хакер ще се държиш на ниво, поне тук, в други сървъри прави каквото искаш :)
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”