Предложение за д2 арената.
- Напреднал
- Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
- Скайп профил: martyy_we96
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за д2 арената.
Така здравейте. Моето предложение всъщност са две предложения.
1. Предлагам да се добави плугина, който не позволява на играчите да
си пречат и да се бутът един в друг. (нз как се казва точно), но мисля, че
ще спести много нерви и псувни...
2. Второто ми предложение също е за този сървър и то е да се добави
отново един плугин, става въпрос за този който го има в уларкрафта и
той е този който ти позволява да видиш колко дмж. си зел на противника
без да пишеш /me в чата. Тези 2 плугина ми направиха добро впечатление в други
2 сървъра, които са 24/7 фул. (няма да им казвам имената ако някой
иска да се увери да ми пише на лс за ип.)
1. Предлагам да се добави плугина, който не позволява на играчите да
си пречат и да се бутът един в друг. (нз как се казва точно), но мисля, че
ще спести много нерви и псувни...
2. Второто ми предложение също е за този сървър и то е да се добави
отново един плугин, става въпрос за този който го има в уларкрафта и
той е този който ти позволява да видиш колко дмж. си зел на противника
без да пишеш /me в чата. Тези 2 плугина ми направиха добро впечатление в други
2 сървъра, които са 24/7 фул. (няма да им казвам имената ако някой
иска да се увери да ми пише на лс за ип.)
Последно промяна от fAnI mAzA kUrA на 27 Авг 2013, 16:53, променено общо 1 път.
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

- Respected
- Ник в играта: smarf4eto0
- Скайп профил: smarf4eto0
- Обратна връзка:
Re: Предложение за д2 арената.
За 1вото предложение съм твърдо против.
За 2рото - ако има такъв плугин се обезсмисля командата /me
За 2рото - ако има такъв плугин се обезсмисля командата /me
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Твърдо против и за 2та плъгина.
1 - Има много тактики в dust2 с boost.
2 - Така все едно имаш нещо като wallhack. Ти гърмиш, а то ти подсказва къде има противник.
1 - Има много тактики в dust2 с boost.
2 - Така все едно имаш нещо като wallhack. Ти гърмиш, а то ти подсказва къде има противник.

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Твърдо против и 2-те предложения, 1-вото, това е част от играта, колкото и дразнещо да е особено ако е умишлено. 2-рото е най-тъпото нещо където може да са измислили, направо им кажете че wallhack-a е разрешен....... Този плъгин е предвиден за fun сървъри, за дечицата си дават парите за всевъзможни щуротии, а dust2-то не е такъв за щастие.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
За първият съм ЗА , много пъти се е случвало това с бутането , а за вторият против, както казаха все едно е като wallhack.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
и аз съм против и дваата нямат смисъл както каза iHate втория може да се използва за wallhack а за първия мисля че няма смисъл от него
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Абсолютно против съм и двете предложения.
Първият плугин е слаган преди доста време и общо взето редовните ни посетители не го харесаха.
На втория плугин не му намирам логичното приложение.
Мисля, че сървъра в най-чистия си вариант, в който е в момента, е най-добър.
п.п. Всички търсите отговора на въпроса ''защо ни се поизпразниха сървърите в последно време?''. Обяснявал съм го преди ще го спомена набързо, а в Събота ако имам повечко време ще ви направя една трендова линия на посещенията на сайта ни, аналогично на сървърите ни, която трендова линия ще потвърди, че посещенията страшно много се влияят от сезоните, както и т.нар. кризи/в следствие от флууд атаките, които ни се налагат/.
През топлите месеци потреблението на услугите, които предлагаме/иначе казано посещението на сайта и сървърите ни/ значително спада, което има своето логично обяснение и съм сигурен, че всеки от вас може да достигне до него.
Отностно кризите - едно 3 дневно спиране на сървърите, налага ''възстановяване'', ако може така да се нарече, от няколко месеца.
Но както и да е. Мисълта ми е че след няколко месеца сървърите отново ще бъдат пълни, така както стана и миналата и по-миналата и по-по-миналата година и т.н.
В събота ако имам време ще си направя труда да кача въпросната линия и да направя един кратък анализ, за да се убедите всички в това нещо и да спрете да се притеснявате.
Първият плугин е слаган преди доста време и общо взето редовните ни посетители не го харесаха.
На втория плугин не му намирам логичното приложение.
Мисля, че сървъра в най-чистия си вариант, в който е в момента, е най-добър.
п.п. Всички търсите отговора на въпроса ''защо ни се поизпразниха сървърите в последно време?''. Обяснявал съм го преди ще го спомена набързо, а в Събота ако имам повечко време ще ви направя една трендова линия на посещенията на сайта ни, аналогично на сървърите ни, която трендова линия ще потвърди, че посещенията страшно много се влияят от сезоните, както и т.нар. кризи/в следствие от флууд атаките, които ни се налагат/.
През топлите месеци потреблението на услугите, които предлагаме/иначе казано посещението на сайта и сървърите ни/ значително спада, което има своето логично обяснение и съм сигурен, че всеки от вас може да достигне до него.
Отностно кризите - едно 3 дневно спиране на сървърите, налага ''възстановяване'', ако може така да се нарече, от няколко месеца.
Но както и да е. Мисълта ми е че след няколко месеца сървърите отново ще бъдат пълни, така както стана и миналата и по-миналата и по-по-миналата година и т.н.
В събота ако имам време ще си направя труда да кача въпросната линия и да направя един кратък анализ, за да се убедите всички в това нещо и да спрете да се притеснявате.
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Напреднал
- Ник в играта: Виж в подписа ми
- Скайп профил: unknown
- Обратна връзка:
Е това че е намалена посещаемостта няма връзка с темата не се засягай 
За първия хем съм съгласен хем не.
1. Ако се сложи плъгина да минаваш през мен и аз през теб, ние ставаме като фън класик.
Реалността се губи дето се вика но за сметка на това бутаницата изчезва.
Едно за сметка на друго!
До колкото втори плъгин мисля че има подобен дето ни прави валл и това е командата /me която ни показва къде има и къде няма обект.
Мисля че без нея ще изглежда още по реално.
Тъка че и за мен е безсмислено направо ви предлагам да заключвате темата няма смисъл от спам.
Този форум се нуждае от истински предложения които заслужават обсъждане и прилагане!
Давам ви чист администраторски отговор ;)

За първия хем съм съгласен хем не.
1. Ако се сложи плъгина да минаваш през мен и аз през теб, ние ставаме като фън класик.
Реалността се губи дето се вика но за сметка на това бутаницата изчезва.
Едно за сметка на друго!
До колкото втори плъгин мисля че има подобен дето ни прави валл и това е командата /me която ни показва къде има и къде няма обект.
Мисля че без нея ще изглежда още по реално.
Тъка че и за мен е безсмислено направо ви предлагам да заключвате темата няма смисъл от спам.
Този форум се нуждае от истински предложения които заслужават обсъждане и прилагане!
Давам ви чист администраторски отговор ;)

- Напреднал
- Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
- Скайп профил: martyy_we96
- Обратна връзка:
В събота ако имам време ще си направя труда да кача въпросната линия и да направя един кратък анализ, за да се убедите всички в това нещо и да спрете да се притеснявате.[/quote]
ок.. разбирам те напълно и както ти сам каза е логично да. Не съм направил
тези предложения с тази мисъл... И аз поне лично аз мисля, че си прав
и не се съмнявам. ;)
В събота ако имам време ще си направя труда да кача въпросната линия и да направя един кратък анализ, за да се убедите всички в това нещо и да спрете да се притеснявате.[/quote]
ок.. разбирам те напълно и както ти сам каза е логично да. Не съм направил
тези предложения с тази мисъл... И аз поне лично аз мисля, че си прав
и не се съмнявам. ;)
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Против 1вото няма смисъл защото това си е част от играта , 2рото също против защото така почваш да дупчиш през стената като уцелиш някой и айде кила през стената е готов все едно си с лал хак
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Точно и ясно, Против!DemoLitioN написа:Твърдо против и 2-те предложения, 1-вото, това е част от играта, колкото и дразнещо да е особено ако е умишлено. 2-рото е най-тъпото нещо където може да са измислили, направо им кажете че wallhack-a е разрешен....... Този плъгин е предвиден за fun сървъри, за дечицата си дават парите за всевъзможни щуротии, а dust2-то не е такъв за щастие.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Предложението е отхвърлено,тва е Д2 Онли - чист мод,и такъв ще си остане