Вторият проблем е с F1 копчето. Имам нещо като бъг , който с включването на цс-а ми се коннектва към друг сървър. Така с това съм си свикнал и видях , че е имало такава тема. Проблемът не е там. Проблемът е , че вчера просто си пусках vbox-a и го оставих да се коннекте към сървъра. От там F1 ми беше бинданто като реклама , промених го на automically buy eq за д2 арената , но след рестартиране на цс-а , на лаптопа нищо не стана , смених го с командата /simon , пак нищо не стана , сега буквално имам F1 , който не работи в Cs-a.
Третия проблем . . . мятането от сърварите. От към 2 седмици забелязах , че при смяна на мапа само в jailbreak сървъра ме мята , но в последните 3 дни ме мята ,когато си поиска ( горе - долу по 2 пъти на мап ) , и в който и да е сървър на SS да е. ( За други сървъра не знам , не влизам ). Играя си и просто ме праща в старт менюто.
Четвърти проблем. Проблем с конзолата . . . Винаги ми е било, така че като играя дълго време Counter Strike без да излизам от него console ми се бъгва и не мога да пиша. Така, с това съм си свикнал. Проблемът е друг, сега като вляза в дъста и поиграя около 20тина минути в конзолата освен цифри нищо друго не мога да въвеждам , налага се рестарт на counter strik-a.
Пети проблем. То е команда от console. Като започна да играя CS винаги cl_sidespeed ми е настроен на 400 , а не на 1000 както ми е било винаги до сега ! Не знам , просто ми писва да пиша всеки път cl_sidespeed 1000 като вляза.
П.п: Повечето проблеми са от 2 дни на сам. Преди 2 дни бях влязъл в този сървър , който ауто ме конектва. Ако може да предлагате решения без пре - инстал на cs-a , защото този съм го обсипал със скинове както на оръжията , така и на играчите. Aко има някакво значение с Counter Strike Professional Ediotion съм.
Благодаря предварително.