Проблеми с CS

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблеми с CS

Мнение от iHate »

Така , да започнем с проблема с пистолетите. От известно време на сам съм забелязал , че като изкарам някой пистолет започва сам да се презарежда при положение , че пълнителят му е пълен и така докато не стрелна веднъж и не го презаредя. Този проблем ми е отдавна но в тези 2-3 дни просто при всяко изкарване на пистолета ми се налага да го правя.
Вторият проблем е с F1 копчето. Имам нещо като бъг , който с включването на цс-а ми се коннектва към друг сървър. Така с това съм си свикнал и видях , че е имало такава тема. Проблемът не е там. Проблемът е , че вчера просто си пусках vbox-a и го оставих да се коннекте към сървъра. От там F1 ми беше бинданто като реклама , промених го на automically buy eq за д2 арената , но след рестартиране на цс-а , на лаптопа нищо не стана , смених го с командата /simon , пак нищо не стана , сега буквално имам F1 , който не работи в Cs-a.
Третия проблем . . . мятането от сърварите. От към 2 седмици забелязах , че при смяна на мапа само в jailbreak сървъра ме мята , но в последните 3 дни ме мята ,когато си поиска ( горе - долу по 2 пъти на мап ) , и в който и да е сървър на SS да е. ( За други сървъра не знам , не влизам ). Играя си и просто ме праща в старт менюто.
Четвърти проблем. Проблем с конзолата . . . Винаги ми е било, така че като играя дълго време Counter Strike без да излизам от него console ми се бъгва и не мога да пиша. Така, с това съм си свикнал. Проблемът е друг, сега като вляза в дъста и поиграя около 20тина минути в конзолата освен цифри нищо друго не мога да въвеждам , налага се рестарт на counter strik-a.
Пети проблем. То е команда от console. Като започна да играя CS винаги cl_sidespeed ми е настроен на 400 , а не на 1000 както ми е било винаги до сега ! Не знам , просто ми писва да пиша всеки път cl_sidespeed 1000 като вляза.

П.п: Повечето проблеми са от 2 дни на сам. Преди 2 дни бях влязъл в този сървър , който ауто ме конектва. Ако може да предлагате решения без пре - инстал на cs-a , защото този съм го обсипал със скинове както на оръжията , така и на играчите. Aко има някакво значение с Counter Strike Professional Ediotion съм.

Благодаря предварително. :be:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Проблеми с CS

Мнение от Ивчо »

Първи проблем е от това ,че цс-а ти не е оригинален.Подобни проблеми например : хората са под земята , във въздуха.
Втори проблем: влизаш в папка cstrike. Там отваряш едно по едно всяко едно цфг и триеш редовете с рекламата и ипто.След това отиваш в config.cfg и пишеш "bind F1 команда която да изпълнява"
Трети проблем: от цс-а нещо или грешка на някой карти.
Четвърти проблем : когато ти се "бъгне"и не можеш да пишеш букви значи ти се е сменил езика на БГ , а в цс с него не можеш да пишеш.
Пети проблем до колкото може да се нарече такъв.Влизаш в config.cfg намираш cl_sidespeed променяш стойността и сейваш.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Обратна връзка:

Мнение от iHate »

Да , както каза при първият проблем ми се бъгват хората, вторият се оправи и конектването и F1. За третият проблем обаче мм аз играя само д2 и жайлбреак , а пък на д2 ме мята ? Четвърти проблем . .. да така е станало , пети и той. Мерси много за помощта :) . Ако някой има решение за 3тия проблем моля да сподели.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: paparko wanna powaa
Скайп профил: dia2expert
Обратна връзка:

Мнение от paparko wanna powaa »

И на мен така ми се виждат понякога, хората във въздуха, а те са попринцип доло. Сигурно и на мен не ми е оригинален ЦС-а.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Темата се заключва, пожелание на автора.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”