Предложение за Deathrun

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за Deathrun

Мнение от shimano »

Здравейте. Имам предложение да се смени плъгина за FREERUN и да се сложи един друг дето пуска вот за рунда който върви, дали да е free или не :) Мога да дам линк за сваляне ако решите да го пробвате :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Предложение за Deathrun

Мнение от Ками »

Ама то сега се пуска вот?
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

Той иска преди всеки рунд да има вот .. Аз съм твердо против това да не ти е фор фън сървър ?
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Плърина е добър и на мисля, че има нужда от сменяне/заменяне с друг..
Направен е добре и през 3 рунда да може да се дава "/free". И ако го дадеш т'ва /free в началото на рунда, а преди това си пуснал един-два капана, командата се обезсмиля. Против по темата!
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: .::DyNaM!xX::.
Скайп профил: dynamix57
Обратна връзка:

Мнение от DyNaM!xX »

И от мен едно огромно ПРОТИВ !
България Над Всичко!
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

>sLk> написа: Вие не разбрахте момчето . Той иска да заменим този плугин защото като се гласува чак следващия рунд е фрее. Той предлага да се сложи плугин при който в същия рунд в който сме гласували да е фрее не нехт рунда . Капиш ?
Тогава За. :tooth: Трети път си променям мнението... Понякога като пуснем вот и следващия рунд този, който е Т се чувства прецакан ;д (dyltwo :D)
Офтопик:
И все пак да не дава да се пуска ако са пускани капани, както каза лъки ;д
Последно промяна от Ками на 13 Сеп 2013, 09:17, променено общо 2 пъти.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Ками написа:
B-Rabbit написа:Той иска преди всеки рунд да има вот .. Аз съм твердо против това да не ти е фор фън сървър ?
В такъв случай против. Те всички ще дават вот всеки рунд особено на по-трудните мапове... А има и такива, които дори не гледат какъв е вота просто си цъкат нещо... Така сървъра си е добре.
Вие не разбрахте момчето . Той иска да заменим този плугин защото като се гласува чак следващия рунд е фрее. Той предлага да се сложи плугин при който в същия рунд в който сме гласували да е фрее не нехт рунда . Капиш ?
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от shimano »

Не преди всеки рунд, то си има лимит примерно за целия мап има право на 10 рунда които може да са фрее . Има си квар и може да се променя. А пък това като са пускани капаните трябва да се направи една проверка просто. Според мен е тъпо да се пуска вот чак за следващия рунд .Едно време се занимавах с плугини трябва само да видя документациите и ще я направя проверката :) И още един плугин ми хрумна, вчера като влезнах и умрях в началото дадох retry и след това имаше админ и ме слайна и се сетих, че имам плугин който след retry първо изписва в HUDa мисля че и после след 3 секунди слайва. Реално погледнато като няма админ доста от хората си ретрайват
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

shimano написа:Не преди всеки рунд, то си има лимит примерно за целия мап има право на 10 рунда които може да са фрее . Има си квар и може да се променя. А пък това като са пускани капаните трябва да се направи една проверка просто. Според мен е тъпо да се пуска вот чак за следващия рунд .Едно време се занимавах с плугини трябва само да видя документациите и ще я направя проверката :) И още един плугин ми хрумна, вчера като влезнах и умрях в началото дадох retry и след това имаше админ и ме слайна и се сетих, че имам плугин който след retry първо изписва в HUDa мисля че и после след 3 секунди слайва. Реално погледнато като няма админ доста от хората си ретрайват
Този плъгин по принцип който е сега киква но нещо не работи и трябва ние админите да слейваме , аз предлагам просто той да се поправи
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от shimano »

Сложете плугина за слай защото постоянно дават ретри, и админите като ги слайнат почват да ги псуват плеърите .. Ето ви линк http://dox.bg/files/dw?a=4c6e71acab Ще улесни работата на админите и няма да е нужно да има постоянно, ако искате и един ауто гаг ще ви преложа като има псувня гагва за 2 мин то е от квар може да се променя ;д
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”