Относно /me командата
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Относно /me командата
Както може би знаете преди няколко дена /me командата беше променена да се използва само от "умрели" играчи с цел да си проверят, какъв damage са направили, а не да го използват като Wallhack през стените. Винаги сме се стремили сървъра до колкото се може да има класически вид без излишни плъгини или както го наричам аз глезотийки, защото нашата политика е да набираме добри и сериозни играчи, а не играчи, които използват тази команда за да имат преимущество. Доста играчи показаха недоволството си от това, не по цивилизован начин с някоя тема, а с обиди към част от екипа ни. Както и да е сървърите са за Вас, затова и Вие ще решите.
Анкетата е валидна до 23.09.2013г. 20:00 часа. Ще се гледа гласовете от анкетата, но ако искате може да пишете какво сте гласували в темата, но задължително пишете "Защо"! В зависимост кое има повече гласове ще бъде оставена така или ще се върне както беше преди.
Аз гласувах да остане само за умрели хора, защото някои играчи използват командата като Wallhack да разберат дали има хора там. Отделно когато командата е пусната има много спам, който навярно дразни както мен така и Вас.
Анкетата е валидна до 23.09.2013г. 20:00 часа. Ще се гледа гласовете от анкетата, но ако искате може да пишете какво сте гласували в темата, но задължително пишете "Защо"! В зависимост кое има повече гласове ще бъде оставена така или ще се върне както беше преди.
Аз гласувах да остане само за умрели хора, защото някои играчи използват командата като Wallhack да разберат дали има хора там. Отделно когато командата е пусната има много спам, който навярно дразни както мен така и Вас.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Re: Относно /me командата
Нека да се направи като преди всеки да може да ползва командата. НО да се добави изчакващо време между всяко следващо съобщение. Нещо от сорта на 2-3 секунди да не може да пишеш след като си пратил съобщение за последно. Това помага и да няма "spam" в сървъра.

It's your choice how to live !
- Напреднал
- Ник в играта: KaenBX
- Скайп профил: ivex.pk
- Обратна връзка:
Моето мнение е ако тази команда се върне и за живите в Дъст 2 арената ще се използва като WALL ще цапат през стената и непрекъснато ще пишат /me и за връщането на командата за живите аз съм против 

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Аз лично гласувах със "ЗА" по темата. Първо защото в повечето така наречени "класически" сървъри на дърс2, тази команда е валидна за използване и за живите, така и за мъртвите играчи. Също така..наистина тя дава предимство за улесняване и така наречено като wallhack да се разбират там ли са наистина играчите, където стреляте/мятате НЕ граната и ала бала, а според мен това е хубаво и на повечето играчи им е харесвало, щом така са се отнесли към екипа ви след премахването й. + Съм съгласна с изказването и предложението на Guardian Angel, би било полезно и същевременно, както каза той - ще се намали постепенно спама.
Офтопик:
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Аз пък мога да ви кажа че /me командата се ползва като wall hack за това е спряна, който иска чиста игра знае с какво да гласува но после повечето играчи да не се оплакват от администраторите ни че са имали погрешна преценка и т.н или за това кой е хак и кой не е самата команда издава прекалено много и за това е спряна! И нека всеки да напише защо е против нея и защо е за нея за да се разбере. Също така мисля че е смешно играча да си биндне тази команда и да е припомпва по 20 пъти на изстрел ламерско е не мислите ли? Ще анулирам анкетата и ще добавя едно изискване всеки който е гласувал да каже защо е против и защо е за, това все пак не ви е замунда всеки глас който е даден ще се анулира ако съответния му потребител не е изказал мнение!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Напреднал
- Ник в играта: Виж в подписа ми
- Скайп профил: unknown
- Обратна връзка:
Ама няма какво да се учудвам, някои хора просто не искат да им се отнеме последното нещо което може да се ползва като хак.
Ясно е че ще се върне /me при живите и аз ще я ползвам разбира се, но тъкмо бях свикнал и ми беше добре и без нея!
Представям си каква лудница в чата ще бъде на ярд врата при 20 човека, ще има да /ме-кате като някви ярета.
И ще трябва да ходя да ви разнасям малко ярма тъка леко фф.. остата!
Ясно е че ще се върне /me при живите и аз ще я ползвам разбира се, но тъкмо бях свикнал и ми беше добре и без нея!
Представям си каква лудница в чата ще бъде на ярд врата при 20 човека, ще има да /ме-кате като някви ярета.
И ще трябва да ходя да ви разнасям малко ярма тъка леко фф.. остата!
Последно промяна от NenoInTheNameOfHouse на 21 Сеп 2013, 22:37, променено общо 1 път.

- Напреднал
- Ник в играта: KaenBX
- Скайп профил: ivex.pk
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
да се върне,тва че гошо го мързи да направи през интервал от време да се пише командата е друг въпрос,плюс тва това е масак сървър,а аз лично поне не съм виждал такъв да няма тая команда (като изключим някой сървъри в който е достъпна ако си смс вип админ ) :P

- Respected
- Ник в играта: d_t
- Обратна връзка:
На мен лично повече ми пречи спама, не това че хората я използват като уалл. Ако ще я връщате, поне я направете така, че само този който я използва да си я вижда, не да спами на целия сървър.
- Respected
Пълна глупост е да се връща!!! С едно "НЕ" например можеш да разбереш колко човека има където си го метнал и долу-горе къде се намират спрямо дмга, който си вкарал и т.н. АБСОЛЮТНО ПРОТИВ ВРЪЩАНЕТО НА КОМАНДАТА, разваля се смисъла на играта, когато някой те хитне на "Luck" от някъде или метне "НЕ" и разбере, че си там.
- Напреднал
- Обратна връзка:
На доста хора им пречи това че командата се изписва в чата и само се спами. Ми скрийте командите, направете да не са видими в чата, също сложете това което ви казах да има интервал време. Доволни никога няма да има това е 100% сигурно но така поне ще има г/д някакъв баланс между мненията.

- Напреднал
- Ник в играта: Виж в подписа ми
- Скайп профил: unknown
- Обратна връзка:
А дали amxx има такава опция за скриване на /me и интервал време?
Дали трябва някои разбирач да се намеси за да се изпълни това добро предложение?
Има ли някой който да разбира от писане на плъгини ?
Защото до колкото съм запознат от преди 4, 5 години, не съм срещал или попадал на такава опция.
Дали трябва някои разбирач да се намеси за да се изпълни това добро предложение?
Има ли някой който да разбира от писане на плъгини ?
Защото до колкото съм запознат от преди 4, 5 години, не съм срещал или попадал на такава опция.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Има такава опция и тя се изпълнява доста лесно, работа за секунди. Всичко е просто въпрос на желание. Предложих ги тия нещата защото сме ги ползвали в нашата верига и е доста удобно. Пък тук собствениците дали ще го направят не знам.
Но мисля че командата не трябва да бъде махана, все пак това си е масакарски сървър а не сървър за отборна игра 5ци ...
Но мисля че командата не трябва да бъде махана, все пак това си е масакарски сървър а не сървър за отборна игра 5ци ...

- Respected
- Ник в играта: ddreamcatcher
- Скайп профил: drakona439
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен да се върне при едно условие ако на рунд има лимит от 5 пъти примерно или нещо подобно ,а не при всеки хит да цъкат /ме .. ако е без лимит съм против!!
Офтопик:
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
ddreamcatcher написа:Аз съм съгласен да се върне при едно условие ако на рунд има лимит от 5 пъти примерно или нещо подобно ,а не при всеки хит да цъкат /ме .. ако е без лимит съм против!!
Офтопик:
И аз съм на същото мнение да се направи с лимит или да е като това
но да е на 10-15 секунди защото 2-3 са твърте малко и винаги може да се скриеш за тези 2-3 секунди и след тях пак да започнеш да ги цепиш през стенатаGuardian Angel написа:Нека да се направи като преди всеки да може да ползва командата. НО да се добави изчакващо време между всяко следващо съобщение. Нещо от сорта на 2-3 секунди да не може да пишеш след като си пратил съобщение за последно. Това помага и да няма "spam" в сървъра.

- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Аз съм за връщането на командата. Все пак това не е 5в5 сървър, а dust 2 масак, и някои хора е крайно време да го разберат, като искат изчистен сървър да ходят да си играят 5v5. А нечуваната простотия, че си е било направо като wall hack дори няма да я коментирам.

- Напреднал
- Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
- Скайп профил: martyy_we96
- Обратна връзка:
Сега според мен всички Вие, които защитавате 2та различни варианта сте прави, защото хем ние сме свикнали с нея, защото я има почети навсякъде, хем пък може да се използва като средство за помощ. И тъй като и аз трябва да защитя едната страна ще заема втория вариант (ПРОТИВ) и ще обесня защо. Осфен, че ще може по-лесно да се хващат хаковете (wallhacka) и най-вече това ще е от полза за всички играещи в сървъра, а именно тяхната игра. Ако ме разбирате за какво говоря. ;)
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

- Аматьор
- Ник в играта: babe
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА връщането й.
Всеки е свикнал с нея и премахването на въпросната команда ще доведе до спад на играчите в сървъра.
Това, че се счита за уалл хак и прочие си е просто оправдание, поне според мен, на админите.
Ако си качествен админ, няма да имаш подобни оправдания.
Една от причините, поради които избрах вашия д2 онли именно бе командата /ме, че може да се използва.
Не се превръщайте като де*илите от иплей...
Пак казвам, според мен премахването й ще доведе до спад на играчите.
Тези няколко дни, през които командата е премахната, има не повече от 10 играча в сървъра, докато преди това, на обяд и вечерта, бяхме по над 20 играча вътре, сами си направете сметка, за какво иде реч.
Всеки е свикнал с нея и премахването на въпросната команда ще доведе до спад на играчите в сървъра.
Това, че се счита за уалл хак и прочие си е просто оправдание, поне според мен, на админите.
Ако си качествен админ, няма да имаш подобни оправдания.
Една от причините, поради които избрах вашия д2 онли именно бе командата /ме, че може да се използва.
Не се превръщайте като де*илите от иплей...
Пак казвам, според мен премахването й ще доведе до спад на играчите.
Тези няколко дни, през които командата е премахната, има не повече от 10 играча в сървъра, докато преди това, на обяд и вечерта, бяхме по над 20 играча вътре, сами си направете сметка, за какво иде реч.
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Аз съм твърдо Против...Сам съм виждал как си bind-ат командата и става такъв спам....+ причините изброени по-горе !

Офтопик:

- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Аз съм Против връщането на командата. Мен лично много ме улеснява, защото ако можеш да боравиш със звука, с радара и като си bindнеш копче, с тази команда си като чист хак. Гласувах за " Да може да се използва само от "умрели" играчи. "