[Кандидат админ] Dust II Arena - paANGELOW

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: paANGELOW
Скайп профил: narutoisasuke998
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Dust II Arena - paANGELOW

Мнение от paANGELOW »

1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16 ще ги направя на 11 януари
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Не мога да проверя пише ми че имам 15 часа но са повече със сигурност защото играя всеки ден.
3. Напишете Вашето име! - Пламен Ангелов
4. Напишете Вашия ник! - paANGELOW
5. За кой сървър кандидатствате? - Slackserv.com # Dust II Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да съм админ в сървъра, защото не мога да намеря админи в скайп да им докладвам и често има хора, които нарушават правилата като да обиждат, да използват хак и най-много което мене ме дразни ако е терорист примерно и полицаите ги бият няколко игри се мести полицай да има пари. По-кратко казано искам да съм админ за да контролирам играта да няма хора които провалят игрите на другите и да има ред в сървара.
7. Skype за връзка: - narutoisasuke998
Последно промяна от paANGELOW на 31 Дек 2013, 01:57, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Slackserv.com # Dust II Arena - paANGEL

Мнение от wiSh »

Годините ти нещо ми отбягват, скайп името ти е 99, което ме навежда на мисълта, че това е наборът ти, а в скайп си писал, че си 95-та, което прави 17/18. - http://prntscr.com/2f86h1

На този етап съм Против, нямаш провинения, но искам да видя повече активност и докладване за нарушители в игра.
Успех.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Dust II Arena - paANGELOW

Мнение от DemoLitioN »

Отхвърлен! Нямаш нужните години. Пробвай отново след месец когато ще си ги навършил.
Ивчо написа:Кандидат админът ще бъде отхвърлен без да бъде преглеждана неговата кандидатура в следните случаи:
  • Не отговаря на поставените изисквания.
  • Няма свободно място в сървъра, за който кандидатства.
  • Темата му не е по образец.
  • Има дори 1 бан за последните 3 месеца (независимо в кой сървър и по каква причина).
  • Не е минал 1 месец от последната му кандидатура (от датата на отхвърляне) или 6 месеца, ако вече е бил отхвърлен 3 пъти.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”