П.С. - С няколко думи, бихме искали да хостваме за вас. Благодарим предварително.
Въпрос относно хостване на сървър.
- Новак

- Ник в играта: In5aNe
- Скайп профил: doublefacepalm96
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Въпрос относно хостване на сървър.
Здравейте, не знам дали пускам темата в правилния раздел, извинете ме ако не е там. Исках да попитам дали си търсите сървъри. Разполагам с dust2only сървър 1000 fps, 24/7 online без lag и такива глупости. Няма да пиша IP адреса на сървъра, защото не искам да изглежда като реклама. Ако имате някакви въпроси относно сървъра ги напишете тук или се свържете с нас на скайп: doublefacepalm96
П.С. - С няколко думи, бихме искали да хостваме за вас. Благодарим предварително.

Последно промяна от In5aN3 на 16 Юли 2014, 19:51, променено общо 1 път.
- Баннат

- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно хостване на сървър.
С една дума: Не.
Веригата си има достатъчно силна машина, която да търпи куще и 10 сървъри отгоре. Щом имаме сървъри, които не са спирали и са на една Машина, можеш да си направиш сметката.
http://www.slackserv.com/servers.php <- Както виждаш, имаме си Dust II Arena + 24/7 "No Lag(Latency)"
Веригата си има достатъчно силна машина, която да търпи куще и 10 сървъри отгоре. Щом имаме сървъри, които не са спирали и са на една Машина, можеш да си направиш сметката.
http://www.slackserv.com/servers.php <- Както виждаш, имаме си Dust II Arena + 24/7 "No Lag(Latency)"
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Новак

- Ник в играта: In5aNe
- Скайп профил: doublefacepalm96
- Обратна връзка:
Ок де ок, просто попитах. Нямате проблеми. Извинявам се ако съм ви засегнал с нещо. 
П.С. - stay 15/32 nib :3
П.С. - stay 15/32 nib :3
- Баннат

- Ник в играта: '
@beOnewithMe според мен не знам дали ти трябва да отговаряш на този въпрос или някой от червените.
- Баннат

- Обратна връзка:
Отговарям според моята гледна точка на нещата, отговарям, защото аз съм бил Собственик на много редове CS вериги. Преценявал съм най-различни параметри, имал съм машина на добра колокация. Мнението не ми е с цел Spam, а разяснение на нещата.nZero написа:@beOnewithMe според мен не знам дали ти трябва да отговаряш на този въпрос или някой от червените.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
- Respected

- Ник в играта: ...
- Обратна връзка:
Чудно ми е тая машинка как ще издържи 10 сървъра, че и отгоре, като едва се справя с 8, дори не се и справя. Издиша кога се понапълнят 2-3 сървъра и всичко увисва с по 100 латентност. Да не говорим, че повечето сървъри дори когато има малко хора е с латентност около 50-80. Не искам да правя лоша реклама на веригата, но по-добре не се обаждай като не знаеш за какво става дума.beOnewithMe написа:С една дума: Не.
- Баннат

- Обратна връзка:
@Nicky това е заради самите Платформи на модовете, както например в Dust-а изведнъж, след като се появиха тези безбройни Hud-ове, играчите почнаха да се оплакват от повишаване на Latency-то. Което ми припомня, че бях на път да предлагам отстраняването им.
Офтопик:
- Respected

- Ник в играта: ...
- Обратна връзка:
Модът играе голяма роля, но с такова конфигуриране на машината няма как да стане. Няма как с такива леки модове машината да не издържа тези 8 сървъра. Не знам какъв собственик си бил, но такава машина каквато имат, се те държат около 20тина сървъра БЕЗ проблеми !beOnewithMe написа:@Nicky това е заради самите Платформи на модовете, както например в Dust-а изведнъж, след като се появиха тези безбройни Hud-ове, играчите почнаха да се оплакват от повишаване на Latency-то. Което ми припомня, че бях на път да предлагам отстраняването им.
- Шефчето

- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Не набираме хостери,ако търсехме такива,щеше да пише като новина