Имам проблем със изтриването на една програма.Когато се опитам да я изтрия изписва, че папка или файл е отворен в друга програма.Е как аджеба аз да разбера къде е отворена?Всичко съм затворил и пак същото.Някви идей?
Изтриване на програма
- Respected

Изтриване на програма
Здравейте!
Имам проблем със изтриването на една програма.Когато се опитам да я изтрия изписва, че папка или файл е отворен в друга програма.Е как аджеба аз да разбера къде е отворена?Всичко съм затворил и пак същото.Някви идей?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected

- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Изтриване на програма
Ресни си компа и пробвай пак ако не стане използвай Unlocker 1.9.2
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected

- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected

- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
А и коя е програмата ?
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected

BlueStacks.Ще опитам със Ънлокера и ще пиша.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Новак

- Ник в играта: N00B
- Обратна връзка:
Влез в Диспечер задачи-->Процеси и намери програмата след това я изтрий от диспечера и си готов 
- Respected

Пробвах със диспечера веднага щом ми се опъна, но в един момент забива и си остава така.Сега дърпам Ънлокъра и си надявам да стане.Може ли само линк за даунлоад да ми дадете?От замундата неще да сваля, от другите сайтове пък първо техни си програми сваля, а аз точно от такава се опитвам да се отърва
Благодарение на момчетата от калдата, се оправих без инсталиране на други програми!Благодаря ви!Проблема е решен, можете да локвате.
Ето и метода - Рестарт - Влизате през сейф мод - изтривате програмата - след това отново си влизате през нормал мод.
Благодарение на момчетата от калдата, се оправих без инсталиране на други програми!Благодаря ви!Проблема е решен, можете да локвате.
Ето и метода - Рестарт - Влизате през сейф мод - изтривате програмата - след това отново си влизате през нормал мод.
- Шефчето

- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
явно си инсталирай андрой симулатораKaRaJaTa1988 написа:BlueStacks.Ще опитам със Ънлокера и ще пиша.