Тва е все едно в хнс когато си Т да не бягаш или в джайла да не пазиш и да те бунтят всеки рунд. Това е deathrun Терориста е сам срещу 10/15 или там колкото са CT и единственото му оръжие са капаните. На по-трудните карти като бхопз, 3сиксти и така нататък повечето играчи са свикнали да пускат само в началото капаните и админите не правят проблеми. Ако може всеки рунд на е фрее 90% ще пускат вот защото им се скачат блоковете или там каквото има на картата. А знаете, всички карти почти имат блокове или нещо друго. Искате да се промени нещо, което винаги си е било така и си е наред.Ками написа:Защо всеки рунд да има свободен рунд? Защо да се обезсмисля играта на ЦТ-то? Той сам решава дали ще пусне вот... Ако не иска да му се обезсмисля играта и да има шанс, няма да пусне вот и ще си пуска капаните....
Deathrun Extreme[Предложение]
- Respected

Re: Deathrun Extreme[Предложение]

- Активен

Ако Т-то иска да има шансове , просто няма да пусне вотът за фрее. Аз не знам , вие мислите ли докато ги пишете тия глупости ? Или просто не разбирате какво е предложено ?Musti написа:Аз също съм Против. Така както си е сега е най добре. През няколко рунда може да се вотне /free ,а като е всеки рунд напълно се обезсмисля играта и Т - то остава с някакви минимални шансове срещу СТ.
Т-то може да пусне "/free" всеки рунд , но НЕ Е ЗАДЪЛЖЕН да го прави .

- Respected

- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Аз пък може да искам да минавам на капани, като съм полицай? Може да не искам всеки или пък почти всеки рунд пък да е фрий (ако се случи)Тва не го ли обмислихте? Всеки си има мненийце и не може всички да сме на едно.. Нали за това е предложение, да си дадем гласа и да се избере кво ще да е -.- Стига сте се нахвърляли на всеки, дето ще ви противоречи, grow up.
I'll see you soon then..

- Respected

Какво стана? Вота ви е спорен май не сте се разбрали нещо. Ако искате може да се намалят рундовете за пускане на freerun?
- Активен

Не знам , според мен админите нямат право на вот.В крайна сметка те са за да помагат на играчите , а не да помагат на себе си
И половината от гласувалите админи дори не влизат в сървъра . Мисля че е крайно време да започнете да наблягате на това да слушате играчите , вместо да го правите комфортно за вас .
Офтопик:

- Respected

Добре де мапа е deathrun_baw и всеки втори рунд е фрее, кажи ми смисъла къде е ? Има много подобни карти дето без капани всички я минават то и с капаните ги минават всеки рунд поне двама ама айде.

- Баннат

Явно не чатакш,на тоя мап Т-то със сигурност няма да пуска фрее както и на останалите лесни карти ;/puRple* написа:Добре де мапа е deathrun_baw и всеки втори рунд е фрее, кажи ми смисъла къде е ? Има много подобни карти дето без капани всички я минават то и с капаните ги минават всеки рунд поне двама ама айде.
Ай без да мислите не говорете
- Активен

- Супер потребител

- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Против, макар и със закъснение, обезсмисля се целият мод. То сега се минават маповете от повечето играчи, а ако се одобри това предложение, не остава никакъв шанс за терориста и през повечето пъти ще излизат, или дават retry(лично мое мнение).
- Активен

Поредния изумруд , който пише без да чете.Не знам дали сте найстина толкова зле или просто се правитеfloddy написа:Против, макар и със закъснение, обезсмисля се целият мод. То сега се минават маповете от повечето играчи, а ако се одобри това предложение, не остава никакъв шанс за терориста и през повечето пъти ще излизат, или дават retry(лично мое мнение).
Може да заключвате темата , видяло се е че се угажда на админите и правите всичко възможно да се мазните #peace

- Respected

Абе брат, ти темата като си я направил с цел мнението на всички, защо после пишеш след всеки коментар, тва му е мнението просто.

- Новак

- Ник в играта: TETRIS < flexin. >
- Скайп профил: -
- Обратна връзка:
Абсолютно съгласен.JukeCity написа:Аз предлагам да си остане както си е сега ok?

- Respected

- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Новак

- Ник в играта: ba6ta ti
- Обратна връзка:
Заклио4вам темата поради липса ан расвитие и предложениато е мн тапо
ЗАКЛИОЧЕНА
ЗАКЛИОЧЕНА
Последно промяна от Musti на 05 Мар 2016, 15:05, променено общо 1 път.
Причина: Спам. + 1 Предупреждение!
Причина: Спам. + 1 Предупреждение!
- Активен

- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Вие луди ли сте.. то така напълно се обезмисля мода.. това е най-глупавото предложение според мен.. против..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
- Шефчето

- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: