1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - имам
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - имам
3. Напишете Вашето име! - Николай
4. Напишете Вашия ник! - ораа
5. За кой сървър кандидатствате? - HideNseek [100aa]
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - - Аз искам да съм админ,защото както днес кроз влезе в сървара и имаше хак той го банна , но той се оказа с динамично аипи и така си влизат пак и пак докато ако неми вяржате могат и играчите да потвардт че аз играя всеки ден и цял ден игря през цялото време.и ако има такива ще ги банн докато несе спрат.Мисля че ще сам добър именно заради това и цял ден чтах какжи хакове има и как се разбират разбрах и цхетах форума е това е.
7. Skype за връзка: -нямам,съжалявам
[Кандидат админ] HideNseek 100аа - opaa
- Баннат

- В Е Т Е Р А Н

- Ник в играта: u3HEHAga
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Кандидат ораа
Старата ти кандидатура е отхвърлена едва вчера http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 50&t=11393 което значи, че не спазваш правилата на форума и правилата за кандидатстване като админ http://www.slackserv.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=16
Също така не си посочил за кой сървър кандидатстваш от което следва че:
Кандидат админът ще бъде отхвърлен без да бъде преглеждана неговата кандидатура в следните случаи:Ивчо написа:Написа:
- Не отговаря на поставените изисквания.
- Няма свободно място в сървъра, за който кандидатства.
- Темата му не е по образец.
- Има дори 1 бан за последните 3 месеца (независимо в кой сървър и по каква причина).
- Не е минал 1 месец от последната му кандидатура (от датата на отхвърляне) или 6 месеца, ако вече е бил отхвърлен 3 пъти.
Също така не си посочил за кой сървър кандидатстваш от което следва че:
- Темата му не е по образец.

- Respected

- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] HideNseek 100аа - opaa
Ставаш нахален вече бан за 1 седмица, заради постоянните ти кандидатури!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека