1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) 16, 30 юни ставам на 17. Забравих да го кажа в миналата кандидатура.
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Имам 30 игрални часа. Проверете с ник oNlY [!] в гаметракера и ще ме видите.
3. Напишете вашето име! Павлин.
4. Напишете вашият ник! oNlY [!]
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) За сайта и форума около 5 часа, а за сървърите около 5-6. Бих полезен на екипа, защото съм по-редовен ще следя за хакери и други.
6. Начин за връзка: скайп. only.shit.1 не знам защо, но само си забравям паролите, но на този скайп си написах паролата на едно листче и няма да го губя.
Здравейте. Миналата кандидатура беше от нерв. Моля миналата кандидатура да се изтрие и все едно не съм пускал. Честно не ви лъжа миналата кандидатура беше от нерв... много се извинявам, но сега направих часовете и пускам, а миналата все едно не съм пускал + това нямах часовете... моля нека не бъде първи отговор ОТХВЪРЛЕН, а нека админите се изкажат.
Поздрави,
oNlY [!]
[Кандидат админ] Hide N Seek [100aa] - oNlY[!]
- Напреднал

- Ник в играта: oNlY [!]
- Скайп профил: only.shit.1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected

- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Hide N Seek [100aa] - oNlY[!]
[11 Jun 2013 21:18:33] oNlY [!]: Моля, не ми отхвърляите кандидатурата... тя миналата беше от нерв...
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =50&t=8125
Ще ти я отхвърля защото не можеш да четеш едни елементарни образци и правила! 2-ра кандидатура за по малко от 15 дни пускаш сега имаш право да пускаш след 1 месец, ако пуснеш по рано ще те банна! тя ще ти бъде последна кандидатура 3-та
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =50&t=8125
Ще ти я отхвърля защото не можеш да четеш едни елементарни образци и правила! 2-ра кандидатура за по малко от 15 дни пускаш сега имаш право да пускаш след 1 месец, ако пуснеш по рано ще те банна! тя ще ти бъде последна кандидатура 3-та