1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) -15..Август правя 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -Имам ги.
3. Напишете Вашето име! -Станислав
4. Напишете Вашия ник! -WEED
5. За кой сървър кандидатствате? -SlackServ.com # Jailbreak Extreme
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? Искам да стана ADMIN с сървъра ,за да има ред.( И сега съм админ ,ама SMS ADMIN ) Има голям брой хакери (Jeday,wall,speed и т.н).Много хора спамят ,даже ми се е случвало да не съм видял командата на simon.
7. Skype за връзка: -lyydchoskill1337,serko_6
[Кандидат Админ] JailBreak Extreme - WEED
- Аматьор

- Ник в играта: WEED
- Скайп профил: lyydchoskill1337,serko_6
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат Админ] JailBreak Extreme - WEED
С мен който-иска! Срещу мен-който може!
Нито капка страх, нито крачка назад!

Нито капка страх, нито крачка назад!

- Активен

- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] JailBreak Extreme - WEED
Не, че имам да право да пиша, но си го пише - 1. Задължително трябва да имате навършени 16 години!
От скоро време всички непокрили това условие биват отхърляни независимо дали стават или не.
+ в екипа не харесваме хора, които туко-що са се регистрирали и са копнали 2-3 теми от други форуми, които ги има във форума.Прегледах ти и другите мнения и трябва да имаш поне 2 предупреждения, което ме навежда на мисълта, че не си прочел правилата на форума.
От скоро време всички непокрили това условие биват отхърляни независимо дали стават или не.
+ в екипа не харесваме хора, които туко-що са се регистрирали и са копнали 2-3 теми от други форуми, които ги има във форума.Прегледах ти и другите мнения и трябва да имаш поне 2 предупреждения, което ме навежда на мисълта, че не си прочел правилата на форума.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Напреднал

- Ник в играта: Troller
- Скайп профил: vihren100
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] JailBreak Extreme - WEED
Не, не, не. Няма как да стане мой човек. Държиш се ужасно, но когато опира до кандидатурата разчиташ на положителен глас, нали? Не е толкова лесно. Против.
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
- Шефчето

- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: