Търсих навсякъде и не успях да намеря, затова пускам тема тук - надявайки се някой да се отзове.
Малко помощ.
Модератор: Развлечения
- Respected

Малко помощ.
Здравейте, та трябва ми инструментал на песента Цветелина Грахич - Искам те пак. Ще ви бъдa много благодарна ако успеете да го намерите. Трябва ми цялата песен и хубав - не записан с нещо. И също да добавя, че ми трябва на mp3. (от vbox7, youtube мога да ги изтегля, но от другаде не знам)
Търсих навсякъде и не успях да намеря, затова пускам тема тук - надявайки се някой да се отзове.
- Шефчето

- Ник в играта: USS Enterprise
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Малко помощ.
![]() |
http://www.azpeq.com/songs/%D0%B1%D1%8A ... 9205nis3h2 - инструментал само онлайн за сега
всъщност намерих и инструментала,ма иска пари да са изтегли

- В Е Т Е Р А Н

- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
- Активен

- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Обратна връзка:
http://2conv.com/ Аз от тука си свалям песни видени в Ютуба, като качеството на песента зависи от това какво е в Ютуба. Какво правиш копираш линка на песента даваш и да се конвертира и след малко е готова за сваляне. Безплатно е да знаеш и се надявам да съм бил от помощ. 

- Respected

Не ми помага това, знам ги и двата варианта. Благодаря, ще измисля нещо. Ако някой също има няква идея да пише.
EDIT: Може да заключвате темата, намерих си програма малко анти-конти, но ще ми свърши работа.
EDIT: Може да заключвате темата, намерих си програма малко анти-конти, но ще ми свърши работа.
Офтопик: