Офтопик:
Предложение за нов ранг.
- LEVSKI SOFIA

- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за нов ранг.
Незнам дали в този раздел е мястото на темата, ако не е ще ви помоля да я преместите. Та предложението ми в форума, е да има нов Ранг- Рожденник. Бих искал системата да слага автоматично този ранг на хора, които имат рожден ден, и следователно след 24 часа да се махне ранга. Тоест утре някой от играчите на SS има рожден ден, и системата му слага ранга за 24 часа. Според мен така ще е по-забавно. Не мисля, че ще е излишно да има и малко разнообразие. Накратко идеята ми е ранга да е временен за 24 часа, за тези които не са разбрали 
ЕДИТ: Ако не става автоматично - Главните/Модераторите да слагат ранга на всеки следващ Рожденник

- Respected

- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Баннат

- Ник в играта: Swimmaka
- Скайп профил: donthatethaplaya.
- Обратна връзка:
Re: Предложение за нов ранг.
Няма да е лошо да се добави този ранг . Добра идея е ,но само да няма бъгове! ЗА
- Respected

- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
- Напреднал

- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
Против. Ето защо, някой тарикат ще си сменя всеки ден датата, например: Има Р.Д. на 21 тази дата минават 24 часа и му се маха ранга, на следващия ден той слага просто 22-ра дата за негов Р.Д. и ранг-а ще си му седи и така с следващ нов ден. Ако го направят всеки един от потребителите да има право на такъв ранк само един път в годината, тогава ще съм За
- LEVSKI SOFIA

- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Не е изключено и да се добавят наказания за това? DamnY0U защо си против? Давайте повече аргументи!TradingAkCase написа:Против. Ето защо, някой тарикат ще си сменя всеки ден датата, например: Има Р.Д. на 21 тази дата минават 24 часа и му се маха ранга, на следващия ден той слага просто 22-ра дата за негов Р.Д. и ранг-а ще си му седи и така с следващ нов ден. Ако го направят всеки един от потребителите да има право на такъв ранк само един път в годината, тогава ще съм За

- В Е Т Е Р А Н

- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
До колко съм запознат, точно такъв мод за форум няма, още повече за този билд на платформата на която е изграден форума.
Затова предложението се отхвърля.
Затова предложението се отхвърля.