Нямам нищо против сегашния дизайн, просто не ми харесва...
Проблем със Skype
- Respected

Проблем със Skype
Значи доскоро ползвах версия 6.11. Реших обаче да се върна на 5.5(заради дизайна).Отписах се, опитах отново да се впиша(да видя дали въвеждам правилната парола, да не стане гаф) и кво стана - "Отписахме ви, защото ползвате остаряла версия на Skype и линк към най-новата(вероятно и най-бъгната)"
.Както и да е, инсталирах 5.5 обаче маренският надпис отново се появи (pic - http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 45192t.png )
Та може ли да се впиша, без да инсталирам последната версия.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Напреднал

- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем със Skype
Мисля , че не може вече ... се най-новата версия трябва да имаме .. а хората с 10 годишни компютри незнам какво ще правят , защото сяка версия на скайп става по-нестабилна и гълта повече и повече ресурс!

- Баннат

- Ник в играта: areyouFuckingME
- Скайп профил: bashmotion2
- Вашият пол е: Мъж
Наистина е така . Прав си @KOOPSKOOPS написа:Мисля , че не може вече ... се най-новата версия трябва да имаме .. а хората с 10 годишни компютри незнам какво ще правят , защото сяка версия на скайп става по-нестабилна и гълта повече и повече ресурс!
Последно промяна от kr0z на 18 Авг 2014, 13:07, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!!! СПАМ
Причина: +1 Предупреждение!!! СПАМ
- Respected

Аз имах същите проблеми.От 1 седмица ползвам 6.1 .Моето предложение е да се пробваш с няколко по-стари версии се в някоя ще те впише на този етап , но за по-натам не знам.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Напреднал

- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected

За съжаление така и стана...ЛокDiana написа:Трябва да се примириш с новата версия.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?