Не знам дали някой от вас са го гледали , но преди малко го видях и нямаше начин да не го споделя тук , който го изгледа и не се засмее просто ще снимам клип как скачам от 10тия етаж на някоя сграда.Действието се развива в предаването Бумеранг и е напълно реално , водещият е уволнен след това и става радио водещ.
Най-лудият водещ на света.
Модератор: Развлечения
- Respected

- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Най-лудият водещ на света.
http://www.youtube.com/watch?v=MZtRY7wLeLM
Не знам дали някой от вас са го гледали , но преди малко го видях и нямаше начин да не го споделя тук , който го изгледа и не се засмее просто ще снимам клип как скачам от 10тия етаж на някоя сграда.Действието се развива в предаването Бумеранг и е напълно реално , водещият е уволнен след това и става радио водещ.
- Зарибен

- Ник в играта: нямам :P
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Най-лудият водещ на света.
Не смях 
Stand Up Count Jump 269.2
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
Count Jump 268
Double Count Jump 270
Long Jump 250.5
Multi Count Jump 268
Роден съм изморен и живея за да си почина.
- Баннат

- Ник в играта: /1 sec/Kavios
- Скайп профил: ls!
- Баннат

- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Новак

- Ник в играта: N00B
- Обратна връзка:
Чакам клипа как скачах защото дори не се усмихнах това не е приятно за нито един от четиримата,нито за жената,нито за водешщият,нито за двамата мъже с проблеми!!!!!!!И не разбрах какво е смешното,че хората имат проблеми,или че животът и кариерата на водещият е бил съсипан

- Баннат

- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Смехът на водещият е забавен. - С 1 изречениеveso ludiq написа:Чакам клипа как скачах защото дори не се усмихнах това не е приятно за нито един от четиримата,нито за жената,нито за водешщият,нито за двамата мъже с проблеми!!!!!!!И не разбрах какво е смешното,че хората имат проблеми,или че животът и кариерата на водещият е бил съсипан![]()
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ