Проблем с Iphone 5
- Аматьор

- Ник в играта: Killerpaco
- Скайп профил: Paco_523
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с Iphone 5
Здр!амм защо не мога да тегля от сайтове игри ?Кажете ми апък на самсунг и др телефони става а на iphone не става!Искам да изтегля една игра апък е с пари (с App store съм)и когато я изтегля от сайта не ми позволява да я отваря!Помогнете моля ви програма да изтегля какво кажете защо !

- Новак

- Ник в играта: Nikolow `
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: Проблем с Iphone 5
Ha някои игри (които се заплащат) след като се изтеглят от другаде (без пари) като ги отвориш ти изписва че не си платил. Не знам за програми 
"Why did you try to kill yourself?"
"You told me to be happy..."
- Аматьор

- Обратна връзка:
- Новак

- Ник в играта: Nikolow `
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Защото трябва от AppStore ! На други игри пробвал ли си ?
"Why did you try to kill yourself?"
- Аматьор

- Обратна връзка:
- Прекалено добър за тук

- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Като не знаеш, защо пишеш?Nikolow ` написа:Ha някои игри (които се заплащат) след като се изтеглят от другаде (без пари) като ги отвориш ти изписва че не си платил. Не знам за програми
По темата..
Изтегли си Aptoide от http://www.aptoide.com или Blackmark (мисля че така се пише) ако не намериш пробвай Blackmarket, от тези 2 приложения можеш да си теглиш безплатно игри, които са с пари. Дано съм ти помогнал, ако не стане пиши, щи намеря други ,,
Офтопик:
- Аматьор

- Обратна връзка:
- Respected

- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Фейспляс
Като не може да помогнете поне не го обърквайте .. С две изречение Андроид е отворена операционна система, а iOS затворена. Тегленето от интернет на платени игрички няма да стане, но пък има друг начин - Jailbreak /не говоря за сървъра/ който излезе преди месец някъде и за най-новия ъпдейт. Пиши iOS 8 Jailbreak и търси как да си го направиш.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Аматьор

- Ник в играта: Wappix the Kingslayer
- Скайп профил: wappix.ss
- Обратна връзка:
iv00 написа:ФейсплясКато не може да помогнете поне не го обърквайте .. С две изречение Андроид е отворена операционна система, а iOS затворена. Тегленето от интернет на платени игрички няма да стане, но пък има друг начин - Jailbreak /не говоря за сървъра/ който излезе преди месец някъде и за най-новия ъпдейт. Пиши iOS 8 Jailbreak и търси как да си го направиш.
1. Първoто и най-основно изискване към устройството е - то трябва да бъде "джейлбрейкнато"( JailBreak).
2. След успешно направен JailBreak на устройството си трябва да видите „Непозната” програма наречена „Cydia”;
3. Друго важно изискване - наличие на достъп до интернет чрез безжична мрежа, която сме свикнали да наричаме - WiFi. Ако не разполагате с WiFi-рутер, или дори Интернет достъп вкъщи или на работа, намирате на място във вашия град с безплатен достъп, обикновено на тези места има етикет с надпис "безплатна WiFi зона" или нещо подобно.
- Баннат

Смятам че темата е приключена,щом няма никакво развитие от Ноември месец насам.