[Кандидат админ] Deathrun - JO FEIMASA <3

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: jo.
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Deathrun - JO FEIMASA <3

Мнение от NERD. »

1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - 15
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Може би няколко пъти повече.
3. Напишете Вашето име! - Мариян
4. Напишете Вашия ник! - JO FEIMASA <3
5. За кой сървър кандидатствате? - Deathrun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да помагам с установяването на по-приятна игра за мен и останалите играчи. В последно време има огромна ескалация на нарушенията в сървъра. Тук-там влиза някой VIP, но много рядко предприемат мерки срещу „вредителите“. Също така мисля, че съм един от хората на тези години, които имат огромен опит с тази длъжност.. и не само.
7. Skype за връзка: - llucifferr26
Последно промяна от NERD. на 22 Ное 2014, 16:26, променено общо 1 път.
"Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте."
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Re: [Кандидат админ] Deathrun - JO FEIMASA <3

Мнение от kr0z »

За 1-ви път те виждам от доста време,против.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Ruffless
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от free »

Не съм изградил ясна представа за теб, не съм те виждал от мн време може би щото аз влизам рядко но като гледам колегата и той каза същото! Против.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от NERD. »

Така.. Много се извинявам, че пиша по кандидатурата без конкретно зададен въпрос, но изглежда ще трябва да се изяснят някои неща..
След няколко месеца игра тук имам едно прекъсване (~3месеца), когато изобщо не играех CS. Преди около 2 седмици пак започнах да играя, и от тогава съм си нормално редовен. Съжелявам, ама според мен аргументи от типа "не съм те виждал от много време", са меко казано "НЕаргументирани" ( нов термин ) / глупави.
Аз за тези ~2 седмици, в които играя редовно съм видял 3 администратора - Марияна, Николова и Марин (wish), като само Николова видях 2 пъти, другите по 1.. говорим за интервал от 2 седмици.. Това означава ли, че те буквално са играли 1-2 пъти за 2 седмици (въпрос за аудиторията)? Аз когато играя през 98% процента от времето в сървъра е пълна анархия и само тук-там някой ВИП направи нещо по въпроса. За това според мен тези изказвания и аргументи не са намясто.
-
Отново се извинявам за това, че пиша по кандидатурата без да ми е зададен директен конкретен въпрос.
Също така ще помоля модераторите да оставят мнението, за да се види и да се избегнат други подобни глупости в темата.
Peace! :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Мнение от HuKOJLOBA »

NERD. написа: След няколко месеца игра тук имам едно прекъсване (~3месеца), когато изобщо не играех CS. Преди около 2 седмици пак започнах да играя, и от тогава съм си нормално редовен. Съжелявам, ама според мен аргументи от типа "не съм те виждал от много време", са меко казано "НЕаргументирани" ( нов термин ) / глупави.
Не, не са. Имаме пълното право да ти кажем Не и да се аргументираме.
NERD. написа:Аз за тези ~2 седмици, в които играя редовно съм видял 3 администратора - Марияна, Николова и Марин (wish), като само Николова видях 2 пъти, другите по 1.. говорим за интервал от 2 седмици.. Това означава ли, че те буквално са играли 1-2 пъти за 2 седмици (въпрос за аудиторията)? Аз когато играя през 98% процента от времето в сървъра е пълна анархия
Аз играя всеки ден, играя и с определени админи заедно. Това ти кога си ме виждал няма никакво значение, като всеки ден присъствието ми се отчита чрез часове и банове :) Това, че няма админ 24/7 не означава, че никой не си върши работата. Има админи, които влизат през деня, вечерта, има такива които влизат и сутрин и един админ в повече (според теб това се явява да си ти) няма да означава 24/7 наблюдение на играчите. Има оплаквания, анархията се получава от играчи, които влизат не за да играят ами да правят такава. Пускайте оплаквания, когато няма админ за да си получават наказанията.

Другото което е задълженията като администратор са повече от гагване на играчи. Има различни хакове, скриптове, въздържание, коректност и поведение на админа, не случайно чрез оплаквания екипа може да разбере дали разбираш или не разбираш от тези неща.

Против, не си наясно какво е да си админ.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от NERD. »

Може да заключвате темата и да и лепнете „отвхърлен“.
Щом админите мислят, че са достатъчни, така да бъде...
Щом мислиш, че не знам какво е да бъдеш админ, така да бъде.. Приемам го леко като обида, но това е съвсем друг въпрос.
Сблъсках се леко с предобедено мислене, но това вече няма значение.
-
Ще продължавам да си цъкам за кеф и така. Приятно и безпроблемно изпълнение на задълженията.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Мнение от HuKOJLOBA »

NERD. написа:Приемам го леко като обида, но това е съвсем друг въпрос.
Сблъсках се леко с предобедено мислене, но това вече няма значение.
-
Ще продължавам да си цъкам за кеф и така. Приятно и безпроблемно изпълнение на задълженията.
Не вкарваме нито емоции, нито пристрастие в кандидатурите. Ако не можеш да приемеш мнения и критика без да се засягаш и обиждаш това говори само за себе си.

Приятна игра в сървърите.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Аз на напук на всичко което се написа ще ти дам едно За. Искам също да кажа, че преди да му бъдат дадени бан права той минава през тестов период. Всички го знаете, следователно - тестовия период ще покаже какво може и как го може.

Офтопик:
Замисли се дали се отказваш от кандидатурата. :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Когато има желание има и начин. Вместо да се оплакваш колко често влизат членове на екипа и да гледаш "анархия" в сървърите много лесно си могъл да влезеш тук и да викнеш някого през Skype така остават добри впечатления в админа, а не той да гадае кога си бил в сървъра и кога не. Но е много по-лесно да оплюеш някого с цел да се издигнеш вместо наистина да положиш старание и да си заслужиш положителния вот.

Дори не знаете как да спечелите някого само ще ви кажа, че с добро става много по-лесно и е по-трайно отколкото с лошо.

И си правя труда да ти обяснявам вместо да ти тегля печата защото виждам потенциал в теб.

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”