http://cs-bg.info/plugin/451/ -Ако бъде добавен нека да се копува с амо от 40 до 70
Предложение за плъгин в Zombie сървъра
- Respected

- Ник в играта: XeBu
- Скайп профил: hevkata_boss
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за плъгин в Zombie сървъра
Предлагам да се добави плъгина за безкрайни патрони (без презареждане-за 1 рунд) ,защото много иргачи се запитват защо няма такава опция и т.н!
http://cs-bg.info/plugin/451/ -Ако бъде добавен нека да се копува с амо от 40 до 70
,или колкото реши lmr! 
- Respected

- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Re: Предложение за плъгин в Zombie сървъра
Не съм съгласен ! Сега пак са безкрайни само където презарежда и с това не съм съгласен ама нали за хората те тва харесват... ако сложим и тоя плугин просто ще стане безинтересно ще пуцам като откачен с емката примерно така зомбито няма никъв шанс 

- Новак

+1 много по интересно беше като се копуваха патрони ...Ianko написа:Не съм съгласен ! Сега пак са безкрайни само където презарежда и с това не съм съгласен ама нали за хората те тва харесват... ако сложим и тоя плугин просто ще стане безинтересно ще пуцам като откачен с емката примерно така зомбито няма никъв шанс
- Собственик

- Ник в играта: bugi_man
- Обратна връзка:
Дори ако питате мен пак трябва да се направи да свършват патроните и да си ги купуваш с аммо 

- Respected

Мда и аз съм на това мнение.bugi_man написа:Дори ако питате мен пак трябва да се направи да свършват патроните и да си ги купуваш с аммо
- Шефчето

- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
аз пък съм За,играл съм в доста сървари,и навсякъде са така,и пращат по шефовете от хора,а и аз лично забелязах че от както се направиха патроните да не свършат има доста повече хора,плюс тва то плугин може да се направи да струва 100 аммо пак и да трае само за един рунд

- Respected

- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Сега е с безкрайни патрони играх до преди малко довечера се маха тоя плугин !

- Новак

Mоже да се сложи ,но да се махне knockback-a на зомбитата ... Мисля че така щe стане по добре.
- Аматьор

- Ник в играта: IndiecaBg
- Скайп профил: toshko0o.btg
- Обратна връзка:
Те са го сложили стига малко да мо намалят амото 
Преди да започнеш да осъждаш някой вземи неговите обувки, мини по неговия път, пробвай неговите сълзи, усети неговата болка и като се спънеш във всеки камък на пътя, в който той се е спънал... чак тогава можеш да му кажеш как да живее живота си !!!