Нещо ново над което се занимавах няколко дена,надявам се да ви хареса
Koyto Ring - LFS
Модератор: Развлечения
- Супер потребител

- Respected

- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Напреднал

- Respected

- Ник в играта: E.SALT
- Обратна връзка:
Re: Koyto Ring - LFS
С това "око" от наше ляво на колата прилича на Терминатора 
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Много Добър

- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
- Respected

- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Какъв е мАтора
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Баннат

- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Покажи на тея хора как са суркаш, как са дрифтиш колко са раздаваш, брао много добре направено аз до колкото гледах имаше само един единствен crash момент и той беше в края на видеото... Мн ме кефиш може ли скайп за съвети относно скинове и други работи по играта ? 
- Супер потребител

Не съм се блъскал никъде.Mainak написа:Покажи на тея хора как са суркаш, как са дрифтиш колко са раздаваш, брао много добре направено аз до колкото гледах имаше само един единствен crash момент и той беше в края на видеото... Мн ме кефиш може ли скайп за съвети относно скинове и други работи по играта ?
- Напреднал

- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
- Аматьор

- Ник в играта: MonSterko^^
- Баннат

- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Имаше един момент който е буквално на косъм, може да поспорим, ама пак ще те питам да ми дадеш скайп за скинове и там още някои работиkr0z написа:Не съм се блъскал никъде.Mainak написа:Покажи на тея хора как са суркаш, как са дрифтиш колко са раздаваш, брао много добре направено аз до колкото гледах имаше само един единствен crash момент и той беше в края на видеото... Мн ме кефиш може ли скайп за съвети относно скинове и други работи по играта ?
- Respected

- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
КАКВА ТРЪПКААААААААА!!! КАКВО СЪСТЕЗАНИЕ!!!!!!!!!! Такъв... такъв ХЪС аз...аз...АЗ НИКГОА не бях виждал! Толкова емоции, толкова страст... ТАКОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ.... волана...гумитее.....въртящия момент.... аромата.. АХ.. лелее АРОМАТА.. аромата на феродо... и следите АХ ЖИВОТ ЛИ БЕ ДА ГО ОПИШЕШ!!!! Следите като ги погледна по асфалта... избива ми студена пот по челото...коленете ми се разтреперват...корема ми се свива, ръцете ми се изпотяват... Всяка следа, от всяка гума... ПОСЛАНИЕ... и то какво послание... СТРАСТ НА ХОРИЗОНТА...ЖИВОТ НА РЪБА.... А колата... извивки като на момиче... мъркане като на котка... лъскава като бисер... аз.... аз.... НЕ МОГА... ПРОСТО НЕ МОГА.....
Вятърът...вятърът, заглушен от от двигателя... поредното безпомощно явление пред тази...тази...ПРЕЛЕСТ.... Бавареца! АХ.... Крозчо.... Свободата... е като волана... който ти така лекомислено въртиш.... Прегърнат от кожения салон, прегърнат...топло...уютно... АХ...............
- Respected

- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка: