Говориш пълни глупости... Тва че не покрива изискванията, не означава че няма да тръгне.. Играта ще тръгне на 1000 пъти по-бавно от неговото PC, стига видеото да поддържа DirectX 10 и да е с 4гб рам, ама как ще върви е друг въпрос.. Просто торента е бъгав или тръгва или не.. Като излезе по-читава версия в замунда ще ви покажа че и на Intel HD Graphics играта тръгва, ще сече, ама ша тръгне хахахахаJukeCity написа:Аз като ти казах , че няма да ти тръгне като не покриваш изискванията къде се силиш?
Ще ми тръгне ли новата GTA V?
Модератор: Развлечения
- Respected

- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Ще ми тръгне ли новата GTA V?
Офтопик:

- Respected

- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Абе нали ти казвам брат тя , че тръгва тръгва няма никакво насичане ама графиката е просто ужасна смисъл трябва да увелича резолюцията ама не ми дава и съм принуден да играя така много е кофти и не знам какво да направя
- Respected

- Обратна връзка:
- Respected

- Обратна връзка:
- Баннат

Или си смени кошницата,или изтрий играта,като нямаш хубав гейплей няма смисъл от такава игра.Личното ми мнение.

- Respected

- Обратна връзка:
Пиши в коментарите на играта (в замунда) за твоя проблем..1886 написа:И ако го изчакам ще ми върви и на по-голяма резолюция ?

- Respected

Не.Няма да ти върви на по-голяма резолюция, просто трябва да си вземеш отделна видеокарта.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected

- Обратна връзка:
Значи аз сега съм с вградена и ако сложа още една ще е по-добре така ли ?
- Respected

- Обратна връзка:
Да с добра външна видео карта играта ще работи по-добре.. Би трябвало да можеш да вдигнеш резолюцията, ама кадрите ще намалеят значително.

- Respected

- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
аз пък стигнах на една мисия ограбих една бижутерия 5 милиона и като съм в мотора като натисна десния бутон да стрелям и ме изхвърля 
- Respected

Значи, гледайте ся.Играта излезна преди броени дни и няма как да качат торент без бъгове и щуротии.Все още предстоят пачове, с които да се позамажат нещата, но сега е прекалено рано.Играта хич не е лека и това, че си я подкарал на Intel Pentium 1, грам не означава, че ти върви.1886, след като поиграеш 5 минути, ведняга проверяваш градусите на процесора, да не се окаже, че си имаш готварска печка.Ама то с компютри от емаг е така 
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected

- Обратна връзка:
Купете си играта от STEAM за 100 и няколко лева и няма да ви изхвърля. ахахах .. Абе тия Rockstar, не знаят ли че сме бедни.. да вземат да я направят 20 лева да си якупя и аз
То за 100 лева, колко пиене ша се вземе, даже ще се забавлявам повече, отколко да цъкам GTA 5 

- Respected

- Обратна връзка:
Ами благодаря , че бяхте с мен този тежък ден не разбрах какво трябва да направя за да ми върви добре , но мисля , че още малко като ми прикипи ще направя ето така
http://www.emag.bg/konzola-sony-playsta ... DRJYMMBBM/
- Напреднал

- Ник в играта: sdr
- Скайп профил: speed.nfs
- Обратна връзка:
PC-тата къде къде по-хубави са от конзолите. За 900 лв ще си вземеш PC, че ще можеш да подкараш гта 5 на medium-high без проблем нито лаг или насичане.
Не се лъжете с тея конзоли. На конзолите игрите сам им capp-нати на 60 фпс и на 30 фпс за тея с колите/неед фор спеед и т.н. + там графиките не винаги са на ултра.
Последно промяна от TradingAkCase на 19 Апр 2015, 19:53, променено общо 1 път.
- Напреднал

- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка:
Toчно , играя я в един приятел днеска , същата история ... докато не разбрахме , че в повечето мисии цъкнеш ли десен бутон те изхвърля от играта .JukeCity написа:аз пък стигнах на една мисия ограбих една бижутерия 5 милиона и като съм в мотора като натисна десния бутон да стрелям и ме изхвърля

- Respected

- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Toва е правилното решение. Който ти обяснява, че PC е господ, недей да слушаш. Конзолите са създадени за игра и няма да ти мръдне 1 кадър от играта. Аз съм с PS3, но скоро и PS4. Никога няма да се откажа от PS3-ката, всичките ми любими игри са там.1886 написа:Ами благодаря , че бяхте с мен този тежък ден не разбрах какво трябва да направя за да ми върви добре , но мисля , че още малко като ми прикипи ще направя ето така

- Новак

- Ник в играта: @__Dark__@
- Скайп профил: bilent37
- Обратна връзка:
Re: psp 3004 имам и не мога да хакна
psp 3004 имам и не мога да хакна да ми тръгне теккен 6 кой сте ми касе как да ко хакна да ми тръгне играта
- Respected

- Обратна връзка:
Re: psp 3004 имам и не мога да хакна
https://www.youtube.com/watch?v=VDshW1RBgoo Пробвай с това, гледай и други клиповеbilento написа:psp 3004 имам и не мога да хакна да ми тръгне теккен 6 кой сте ми касе как да ко хакна да ми тръгне играта

- Respected

- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми каже какво да правя с тоя Activation Code в Social Club. Пишеше в инфо файла да изтрия папката на рокстар от my documents и пак да инсталирам social club - никаква разлика?? Някой да ми обясни как да го оправя?

- Respected

- Обратна връзка:
Edit: Преди малко си изтеглир релейза на REOLED и ми върви прекрасно на Medium така , че дърпайте и вие няма да съжелявате