Ако е възможно да има тази функция. Лека нощ от мен
Предложение за форума.
- Напреднал

- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за форума.
Предлагам да се добави това :да кажем тази тема има 2 преглеждания и да има как да видя кой ми е прегледал темата , прим 2 преглеждания и я е прегледал @Darva и @kofein примерно .. Според мен би било добре,защото , примерно сега имам заявка и да знам дали някой от екип заявки или който може да прави заявки я е прегледал скоро и най-различни неща.
rd7I6G4.gif
- Respected

Re: Предложение за форума.
Аз съм против. Първо една тема може да бъде прегледана от един потребител 100 пъти и това с нищо няма да помогне. И да я е прегледал и да не я е ще се види с времето 

- Напреднал

- Ник в играта: --
- Обратна връзка:
ще пиша тук защото няма да видиш едита , а то не ти ли зачита максимално 1 преглеждане на човек независимо колко пъти е влезнал?puRple* написа:Аз съм против. Първо една тема може да бъде прегледана от един потребител 100 пъти и това с нищо няма да помогне. И да я е прегледал и да не я е ще се види с времето
rd7I6G4.gif
- Супер потребител

- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Не, зачита всяко едно преглеждане, НО съм съгласен със следното:
Преглежданията да се променят на уникални, тоест- 1 потребител прегледал темата 20 пъти = 1 преглеждане; 20 потребители прегледали темата по 1 път = 20 преглеждания;
Да можеш да видиш кой потребител е прегледал темата ти !
Преглежданията да се променят на уникални, тоест- 1 потребител прегледал темата 20 пъти = 1 преглеждане; 20 потребители прегледали темата по 1 път = 20 преглеждания;
Да можеш да видиш кой потребител е прегледал темата ти !
- Respected

- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Аз съм За предложението ти но ако се виждат хората който гледат тази тема например в момента.
- Аматьор

- Ник в играта: m10
- Обратна връзка:
Против.puRple* написа:Аз съм против. Първо една тема може да бъде прегледана от един потребител 100 пъти и това с нищо няма да помогне. И да я е прегледал и да не я е ще се види с времето
- Администратор

- Ник в играта: asddd
- Обратна връзка:
Не съм виждал подобен модул, тоест едва ли може да се направи!
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
- Напреднал

- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз не съм виждала такова нещо. Плюс това долу пише кой гледа раздела. От това няма смисъл според мен , после да няма реплики от сорта примерно "Purple видях че си ми видял темата , а не си ми изпълнил заявката" .. Старт на още конфликти , така си е добре , в който и форум да влезнеш е така.
- В Е Т Е Р А Н

- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
По голяма глупост на предложение не бях виждал..
На първата снимка ти показва кой в реално време ти преглежда темата ако е отворил темата!!! (Разбира се има разминаване с часовото време в секунди/минути)

На втората снимка ти показва колко пъти е прегледана дадена тема от потребителите на форума.
(Няма как да те известява с Лично Съобщение или смс кой ти преглежда темата и кой ти изпълнява заявките, това не ти е Телекомуникационно дружество и да предлагаме всячески искания.)

На първата снимка ти показва кой в реално време ти преглежда темата ако е отворил темата!!! (Разбира се има разминаване с часовото време в секунди/минути)

На втората снимка ти показва колко пъти е прегледана дадена тема от потребителите на форума.
(Няма как да те известява с Лично Съобщение или смс кой ти преглежда темата и кой ти изпълнява заявките, това не ти е Телекомуникационно дружество и да предлагаме всячески искания.)