Много ще съм благодарен , ако ми я намерите
Помощ с една песен.
Модератор: Развлечения
- Respected

Помощ с една песен.
Значи , ще карам направо , стана 2 дена , слушам по Тв-то , но все съм зает и нямам време да погледна как се казва , помня само , че момичето в клипа повтаряше I'll be your one and only , i'll be your one and only , i'll be your one and only love и после изкачаше един мощен саксофон и придаваше един приятен и релаксиращ вид на песента
, момичето в клипа май беше полугола , мисля , че в бяло беше облечена , не си спомням , писах в ЮТУБ , този текст ама ми излизаха на Charlie Puth , Lil Vem и John Legend , а и песента я пускат яко по БАЛКАНИКАТА

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Новак

- Ник в играта: babuls
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Помощ с една песен.
ave beiond o za6to ne porbwa6 da ia nameri6 sas 6azamat kato ia posnat
Последно промяна от dqvola18 на 11 Юли 2016, 13:31, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена Т.1 от правилата на форума!
Причина: Нарушена Т.1 от правилата на форума!
- Respected

Нямам никакво време готин а и да седя и да чакам да я пуснат пф остай иначе мс за предложениетоleif написа:ave beiond o za6to ne porbwa6 da ia nameri6 sas 6azamat kato ia posnat
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected

- Ник в играта: ~
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected

По спийдито , 1 литър ракияace4ever написа:https://www.youtube.com/watch?v=XgeH0l7YVFA
Ай после ше черпиш.
- Respected