П.С Просто изразявам лично мнение не искам да обидя някой от админите просто казвам кой админи виждам да влизат редовно и да помагат за добрата игра в сървъра! Надявам се да вземете някакви мерки! Разбирам че няма как админите да седят 24/7 , но поне да бъдат по активни или да има повече админи за да може през повечето време да има админ..! Мерси
Проблем с хакерите!
- Новак

- Ник в играта: zECTER
- Скайп профил: spider_661
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с хакерите!
Моля ви се ако може админите да влизат малко по редовно в Д2 защото в момента играят 3-ма хакера и си правят каквото искат?! Единствените админи който виждам да влиза са Черешка , Карчев , Демолитион , Трикстер и Валве но си мисля , че има повече от 4 админа в Д2 следователно по хубаво да отстраните нередовните и да направи места за нови кандидатури! По този начин като няма админ губите всеки ден хора...! Влизам в сървъра играят 15 човека влиза 1 аимер и за 2 мин. сървъра е празен?! Не си заслужава заради хора , който не могат да играя и нямат капка скилл да си губите хората!
П.С Просто изразявам лично мнение не искам да обидя някой от админите просто казвам кой админи виждам да влизат редовно и да помагат за добрата игра в сървъра! Надявам се да вземете някакви мерки! Разбирам че няма как админите да седят 24/7 , но поне да бъдат по активни или да има повече админи за да може през повечето време да има админ..! Мерси

Mercedes-Benz C63 AMG :3 <3
- Супер потребител

Re: Проблем с хакерите!
Е ми аз влизам но като има прекалено много хакери не мога със всички да се справя и викам е ли ChereShka е ли DemoLitoN.
Е ли ако ги няма и них правя демо
!!
И съм съгласен да пуснете кандидатурите
Е ли ако ги няма и них правя демо
И съм съгласен да пуснете кандидатурите
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Напреднал

- Ник в играта: b0rN too kill.
- Скайп профил: drago.baev1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected

Аз обикновено викам Гената, но ако не е на линия-излизам.Съгласен съм да пуснете кандидатурите.

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Супер потребител

Ми дано ги пуснат трябват редовни админи за тоя сървър !! защото във него май има най много хакери всеки ден ;)
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Respected

Вече има wall block и хакерчетата ще намалеят.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"