[Кандидат админ] Deathrun Extreme - BuHoBeH
- Аматьор

- Ник в играта: BuHoBeH
- Скайп профил: pierre.bouvier21
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Deathrun Extreme - BuHoBeH
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Даниел
4. Напишете Вашия ник! - BuHoBeH
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ # DeathRun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помогна на сайта/форума и сървъра... В самия сървър има много нарушения (пускат фрее, съкращават/където е възможно/, бъгват капани и обиждат/псуват).
7. Skype за връзка: -pierre.bouvier21
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Даниел
4. Напишете Вашия ник! - BuHoBeH
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ # DeathRun
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помогна на сайта/форума и сървъра... В самия сървър има много нарушения (пускат фрее, съкращават/където е възможно/, бъгват капани и обиждат/псуват).
7. Skype за връзка: -pierre.bouvier21
Последно промяна от bLn. # BuHoBeH на 27 Май 2014, 12:40, променено общо 1 път.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
- Respected

- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Deathrun Extreme - BuHoBeH
Хах ти ли беше спасителя на сървъра дето ако ти си админ самият Цезар би възкръснал, за да играе. Не знам какво да ти кажа хубаво е да ти се даде шанс, но след подмазването най-много мразя някой да се прави на богопомазан.
Хайде За, в случай че те одобрят ако ти вдигне самочувствието ще си имаш проблеми.
Хайде За, в случай че те одобрят ако ти вдигне самочувствието ще си имаш проблеми.
- Напреднал

- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
И аз ти казвам За пред мен нямаш издънки не си псувал не си ругал даден играч.Успех!
АКО ЕДНА ЗВЕЗДА СИ, КОЯТО НОСИ ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА, НЕ СИ ОТИВАЙ,НЕДЕЙ,НЕ МЕ ОСТАВЯЙ,ЩЕ СЕ ИЗГУБЯ ПАК БЕЗ ЛЮБОВТА
- Respected

- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
От мен имаш За, въпреки мисля, че все още ти е доста рано, но няма лошо да ти се даде шанс.
Към всички желаещи да бъдат админи : Да знаете, че това се забелязва още при първите ви думи. Когато се подмазвате правите само лошо впечатление.Tony Montana написа:но след подмазването най-много мразя някой да се прави на богопомазан.

- Супер потребител

- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Бях склонен да ти дам За, но ще ти дам Против. Не ми харесва много държанието ти, пък и с този подпис ме загуби тотално. Успех! 
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Супер потребител

Според мен има твърде много админи в този сървър,а и не ми харесва държанието ти,против!
- Respected

Отхвърлен.Опитай пак след месец.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"