1. Задължително трябва да имате навършени:
14 години за следните сървъри: Zombie BaseBuilder, Zombie+Jetpack, HideNseek, Deathrun и JailBreak
(Напишете годините си!) - На 16 години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да, имам ги, 31 часа са.
3. Напишете Вашето име! - Иван
4. Напишете Вашия ник! - pulsar
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървъра SlackServ.com # JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да стана част от Вашия екип, за да помагам за развитието на цялата верига като цяло, с каквото мога. Има много нарушители точно когато няма Админ в сървъра и това адски много ме дразни, че остава без наказание. От няколко дена съм смс Админ и мисля, че с нищо не съм нарушил правилата и съм помагал на който с каквото мога. Най-важното нещо в развитието на нещо е колектива, ако няма сплутен колектив - няма да има прогрес.
7. Skype за връзка: - ivanch-.-
[Кандидат Админ] JailBreak - pulsar
- Баннат

- Ник в играта: pulsar
- Скайп профил: ivanch-.-
- Вашият пол е: Мъж
- Супер потребител

Re: [Кандидат Админ] JailBreak - pulsar
Днес те видях за 2 път и не знам от кога играеш, но мисля, че е от скоро. Проблема е там, че не ми направи добро впечатление, когато те преместих "Терорист" защото нямаше място ти ми се изсмя доста нагло и ми каза "bil sum umrql purvi haxhahxahxahxhaxhahxahxah" и започна да го спамиш (с което не знам какво намекна). Но все пак да знаеш, че причината поради която ти давам против не е тази а, че съм те виждал 2-3 пъти ! Против.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected

- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Хахахха , ТВЪРДО ПРОТИВ !! НЕ ми хар. как се държиш и поведението ти не е хубаво ! Това е моя вот .
Също така си смс-ка и си позволяваш много с правата !
Също така си смс-ка и си позволяваш много с правата !
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Супер потребител

Кара ме да му давам за - http://imgup.slackserv.com/834sfcgctlat0gkcwc.png
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected

Отхвърлен
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"