Мс предварително!
Как да направя така ,че да ми отваря 1 модели на сървъра ми?
- Баннат

- Ник в играта: Пешо Калибрата ;3
- Скайп профил: marko_wess
- Вашият пол е: Мъж
Как да направя така ,че да ми отваря 1 модели на сървъра ми?
Здравейте , искам да попитам как да направя така , че като сървъра ми да работи с едни модели за БМ - те са блок модели попринцип . Щото искам да си направя собствен мод - БМ
Мс предварително!
Мс предварително!
Коткии
- Respected

- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Re: Как да направя така ,че да ми отваря 1 модели на сървъра
Искаш да знаеш как да отвориш mdl фаил ли? По добре обясни по подробно и разбираемо ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Баннат

- Ник в играта: Пешо Калибрата ;3
- Скайп профил: marko_wess
Re: Как да направя така ,че да ми отваря 1 модели на сървъра
Извинявай , просто и аз незнам как да обесня ! Значи нали самите блокове на BlockMakera трябва да имат модели за да се виждат като е пуснат сървъра . На БМ мода който съм изтеглил отваря едни модели за БМ който искам да сменя - сървъра да отваря модели с друго име на файловете който искам да отваря!! Надявам се да сте ме разбрали
Мерси предварително
EDIT:
+ да питам аз значи нали си пренасочвам портовете в сайта на доставчиците или там квото е (все тая) да питам ще ми струва ли нещо ако пренасоча още е 1 ип защото аз имам само 1 реално както казват .. Мс предварително
Мерси предварително
EDIT:
+ да питам аз значи нали си пренасочвам портовете в сайта на доставчиците или там квото е (все тая) да питам ще ми струва ли нещо ако пренасоча още е 1 ип защото аз имам само 1 реално както казват .. Мс предварително
Коткии