Рандом клипче.
- ВИП

- Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
- Скайп профил: killer135792468
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Рандом клипче.
Качвам демото, защото в сървъра получих обвинения за скрипт/аутобхоп. Моля тези които разбират да се изкажат. http://dox.bg/files/dw?a=2425659cb9

- Новак

- Ник в играта: Blackcr0w
- Обратна връзка:
- Много Добър

- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Рандом клипче.
Качи някое стабилно демо, стига с тези по 1-2 MB, абсолютно нищо не се вижда от тези демота. Как очакваш да ти дадем мнение, след като аз като пусна демото и то вече свършва след 10 секунди?

- ВИП

- Обратна връзка:
Казват скрипт, за това, което правя по стените? Какво по-дълго искаш, като само по тази причина ми вика скрипт? Причината е точно тази, как се движа по стените...Melachka написа:Качи някое стабилно демо, стига с тези по 1-2 MB, абсолютно нищо не се вижда от тези демота. Как очакваш да ти дадем мнение, след като аз като пусна демото и то вече свършва след 10 секунди?![]()
- Respected

- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Иво е прав и ште се съфлася с него няма как да ти отговоря като виждам само демо от 1-2 мб криско и гери никол-ела и си вземи 
- Respected

- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
- Respected

- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Хора, да ви питам аз вас, знаете ли тайните на HNS?
Има наречено "Wallbug" , и той самия ме научи на това. Не трябва да си скрипт за да го можеш, aма ината над всичко.
Има наречено "Wallbug" , и той самия ме научи на това. Не трябва да си скрипт за да го можеш, aма ината над всичко.
- ВИП

- Обратна връзка:
Как очакваш да знаят, като хората(админите), които си нямат грам хабер от ХНС, те обвиняват, да не цитирам никове.Naskoy ;] написа:Хора, да ви питам аз вас, знаете ли тайните на HNS?
- Активен

- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
В най лошия случай трябва всичките отговорници за сървъра (Админи) да четат и да научат тайните на хнс
. Което е малко невъзможно защото има само един Админ който се сеща от хнс в (тази) верига и то доста и той е (sader's make me sad). За другите вериги не съм много запознат, но в БГ истината е, че всеки играе с хак/скрикпт 80% и 15% са чисти, но слаби и най накрая 5% дето са добри и се сещат от хнс ли било, кз ли или сърфинг изобщо. Ако един от тези играча беше Админ в хнс сървъра на слака, то бас баяс разлика щеше да има, но за съжаление нямат интерес хората в Български сървъри (което е много добро решение попринцип)
commicos
datslk
confused
comer
nsync
tasi
(Късмет, че sader's make me sad е тук да го има)
Най много да се консултират със садера главните кой да стане Админ или не, защото не виждам Админи запознати с играта достатъчно, че да са Админи. Който си иска да ме оспорва долу или критикува. Това е моето мнение и винаги ще е! Трийте цс-а или се научете на игра хорица! Не ме интерсува, ако някой Админ зелен ли син ли или розов се е обидил, който е саднат или не му харесва истината вместо да ми дава минус на репутацията да даде точен и ясен отговор, в който може да се защити против мен доказвайки, че е достатъчно запознат с играта, но в крайна сметка докато не видя човек със скилл да поиграе в rayish или amagad, не вярвам да струва повече от 1 лев.
commicos
datslk
confused
comer
nsync
tasi
(Късмет, че sader's make me sad е тук да го има)
Най много да се консултират със садера главните кой да стане Админ или не, защото не виждам Админи запознати с играта достатъчно, че да са Админи. Който си иска да ме оспорва долу или критикува. Това е моето мнение и винаги ще е! Трийте цс-а или се научете на игра хорица! Не ме интерсува, ако някой Админ зелен ли син ли или розов се е обидил, който е саднат или не му харесва истината вместо да ми дава минус на репутацията да даде точен и ясен отговор, в който може да се защити против мен доказвайки, че е достатъчно запознат с играта, но в крайна сметка докато не видя човек със скилл да поиграе в rayish или amagad, не вярвам да струва повече от 1 лев.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy