Въпрос относно "Air" на член от екипа.
- Баннат

- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
- Вашият пол е: Мъж
Въпрос относно "Air" на член от екипа.
Играя си аз басебуилдер и Excione влиза там цъка си прави си базичка лаерче до тук сичко нормално и изведнъж когато се качих на втората релсичка запъна някъде си
и му казах че може би е айр след това той нещо разместваше там утакова работата убиха му колегата в базата му после поооправи работата и влиза си аз отново в базата и стоя запънат тамка и ми вика че той минал, аз немога, но той минал, но аз немога, но той минал
и почват заплахи за айр бананове за 95967579865 години ( добре де малко прекалоно ама) Ето демо, http://dox.bg/files/dw?a=999706e8e4 точно заради заплахите правя темичката, защото ми вика "Specialno kum teb asam" КАкво като си азйр, объркал си какво толкова и аз ако объркам бан а ти ако объркаш? Бан ама друг път даже ще те повишат ако си айр..... И моля без излишни мнениея !
Офтопик:
- Respected

Re: Въпрос относно "Air" на член от екипа.
Изтегли!
Ти си този, на който съм спестил над 20 наказания като преобладаващия коефициент е Bans. Знам, че имаш желание за кандидатура, но тук си изгуби всякакъв шанс, защото ако бях тръгнал да те банвам открито ти нямаше и да си помисляш за това. Дори в първия рунд видях, че не можеш да играеш, слаб си и ми написа dot и ти дадох шанс, който на малко хора давам, но трябва да го има, за да се научите на играете. Когато не става напред, назад, нагоре, надолу, наляво, надясно - то тогава е air. Трябва малко да мислите с тези глави, че не всичко е 5 метра път и се върви свободно. В края на рунда се slayвам, защото зареди твоите глупости го отнесоха невинни играчи и един от тях stuckнах с grab-a. Стягай си парцалите или никой няма да може да те спаси от наказателните мерки. До тук с компромисите.
И едни аблодисменти, че ме ядоса в игра с простотията си, но и във форума.
Ти си този, на който съм спестил над 20 наказания като преобладаващия коефициент е Bans. Знам, че имаш желание за кандидатура, но тук си изгуби всякакъв шанс, защото ако бях тръгнал да те банвам открито ти нямаше и да си помисляш за това. Дори в първия рунд видях, че не можеш да играеш, слаб си и ми написа dot и ти дадох шанс, който на малко хора давам, но трябва да го има, за да се научите на играете. Когато не става напред, назад, нагоре, надолу, наляво, надясно - то тогава е air. Трябва малко да мислите с тези глави, че не всичко е 5 метра път и се върви свободно. В края на рунда се slayвам, защото зареди твоите глупости го отнесоха невинни играчи и един от тях stuckнах с grab-a. Стягай си парцалите или никой няма да може да те спаси от наказателните мерки. До тук с компромисите.
- Зарибен

- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Ето един играч за който така ме е яд, че ми се изпъват космите на г*за. Лично аз съм ти правил компромиси понеже нямах нужните права и не само, а вие все гледате да направите мръсно само и само да се издигнете в очите на някой хора... За това лично АЗ престанах с компромисите и очаквам рапортите Ви. Неблагодарни хора БОЛ !
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Баннат

Към Ех. само ще те питам видя ли демото??? Видя ли че се въртя като пумпал ВИДЯ ли??
МЕн ми дреме за един 2 876 5432768 76453267243 бана компромисите зависят от вас и ми е се тая дали ще пллуча наказание или да?
МЕн ми дреме за един 2 876 5432768 76453267243 бана компромисите зависят от вас и ми е се тая дали ще пллуча наказание или да?
- Зарибен

- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Не мисля, че ти е все тая. Просто си леко сърдит от отхвърлянето ти до колкото помня. И щом за една игра си правиш целият този труд да набуташ някого, то наистина ти пука.

"No matter how many mistakes you make
- Respected

Ми гледал съм го много ясно. Виж и като сляза, че е mm капан. Ще ти дам съвет - как се минават - W и мишка на ляво и помпиш леко D. Докато хванеш точното място. Ти реално се буташ все едно във fake layer. Виж моето видео, а след това виж и твоето и ще разбереш къде е кирията.
- Respected

- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Мнение от Excione ツ » 05 Ное 2015, 19:47
Изтегли!
И едни аблодисменти, че ме ядоса в игра с простотията си, но и във форума.
Атаката/Нападението е най - добрата защита
Така за 1ви път някой да го хване в къс пас...
1во - Държиш се надменно с играчите в стилл - обеден съм че не съм нарушител.
2ро - Правиш се AIR за да провериш дали си air ?
3то - Теа заплахи просто са върха на айзберга
До колко си спомням и аз заплаших Happy с бан (не съм казвал срокове) и бях сериозно наказан (+ измислените допълнителни нарушения), но ти каза по 1 ден - и го повтаряше...
Теодоре - на твоето демо не се вижда да слизаш до 1вата релса (проблемната) която смятат за айр
Нека някой червен да се изкаже - когато ти се каже, че си айр - спираш и проверяваш - ОСВЕН ако не си ОБЕДЕН, че не си - и аз мисля, че не си air...
Мнение от Excione ツ » 05 Ное 2015, 19:47
Изтегли!
Атаката/Нападението е най - добрата защита
Така за 1ви път някой да го хване в къс пас...
1во - Държиш се надменно с играчите в стилл - обеден съм че не съм нарушител.
2ро - Правиш се AIR за да провериш дали си air ?
3то - Теа заплахи просто са върха на айзберга
Теодоре - на твоето демо не се вижда да слизаш до 1вата релса (проблемната) която смятат за айр
Нека някой червен да се изкаже - когато ти се каже, че си айр - спираш и проверяваш - ОСВЕН ако не си ОБЕДЕН, че не си - и аз мисля, че не си air...
Офтопик:
- Баннат

- Баннат

По темата имам само да кажа че понякога някак си се бъгват самите блокове(не знам как и по каква причина).
Веднъж ми се случи и на мен(в игра бяхме с Илчо и се зачудихме какво става),в опита си да направиш максимално тънък ръб в леъра се получава точно това.
В случая Ексионе не е Аир,обаче заради този бъг който споменах ЗМ -то не може да мине през леъра,както минава Хумана.
По темата Играча е напълно прав да се оплаква,но и админа си е прав от своя страна че не е Аир.
Админа ще бъде предупреден относно заплахите и заканите за БАН.
Даден играч като наруши някое правило,ако е за бан си го банваш без такива закани за по 3 часа и 1 ден.
Веднъж ми се случи и на мен(в игра бяхме с Илчо и се зачудихме какво става),в опита си да направиш максимално тънък ръб в леъра се получава точно това.
В случая Ексионе не е Аир,обаче заради този бъг който споменах ЗМ -то не може да мине през леъра,както минава Хумана.
По темата Играча е напълно прав да се оплаква,но и админа си е прав от своя страна че не е Аир.
Админа ще бъде предупреден относно заплахите и заканите за БАН.
Даден играч като наруши някое правило,ако е за бан си го банваш без такива закани за по 3 часа и 1 ден.