Е добре де...
- Respected

Е добре де...
Добре оправихте авп-то , ясно всички е 6 няма забележки вече , но тези патронииииииииии
, казвам ви изхабявал съм цял пълнител срещу човек , който е пред мен и неееемооогаааа да го улуча , то аз знам , че съм боза , ама чак пък толкоз ся...
. Там трябва си някакъв магьосник за да цъфнеш противника.Ходих по други сървари , там просто патроните влизат с лекота още малко ще кажете , че играя ЦС-ГО , където даже като скачаш можеш да убиеш някой
, знам , че този проблем не е от скоро знам , че сте наясно , ама няма ли как да се оправи най-сетне. То се оказва така , че по-слабите дето стоят на едно място с надеждата да те улучат , имат по-голям шанс да те убият от колкото ти самия , ученика става учител там . Тъкмо сървара почна да се посещава и като се забележи , че не влизат тия патрони и ти става едно гадно. Гошооо на тебе говоря 
Офтопик:
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Новак

- Ник в играта: ``Shireliax
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected

Re: Е добре де...
Не ме злепоставяй така
, а и Гошко се занимава със стрелящите.
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Глобален Модератор

- Respected

- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Проблема си е от теб. Никога съм нямал проблем с патроните в старото и новото AWP.
- Respected

- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Патроните си влизат 6+. Даже прекалено влизат хаха
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Активен

- Ник в играта: reverse
- Скайп профил: stoilow_strike77
- Обратна връзка:
- Respected

- Ник в играта: (^_^)
- Обратна връзка: